Glædelig alt til alle – ked af jeg ikke har haft tid til noget som helst, det er ikke fordi du er blevet kedelig eller jeg er gået i kloster eller dit projekt stinker, jeg har bare haft travlt med ikke at have travlt – jeg føler mig ikke udødelig mere, så hvert minut tæller….her er det bedste fra mig i 2018:

Årets mode:

Årets facial must-have:

Årets film: 

Året i kongehuset:

Årets kur: 

Årets kultur:

Årets mediemassakre, skrevet før de absurde nedskæringer:

Årets klub-bog: 

Årets boligtrend:

Årets dagbog her

Årets indre by:

Årets trailer:

Årets Københavnerguide:

Årets bydels-stil: 

Årets krimi:

Årets følelser: 

Årets podcast: 

Årets guide:

Årets kunst: 

Årets selfies:

Årets musik her

Årets podcast:

Årets retro:

Årets udrensning: 

Årets parti:

Årets job: 

Årets gavetips:

Husk det går ufattelig godt og der aldrig har været så mange muligheder – ses live i 2019…ked af jeg forsømte dig.

Mere 2018 ævl her…