8.00 Vækkes af kirkeklokker – tænk vi ikke bare skal betale skat til denne tossede morderkult, men også vækkes på de mest upassende tidspunkter. Utroligt man stadig kan larme så meget og have så fede lokaler med så få besøgende. Det er ligesom de larmende hjernevaskere hjem-is – hvem fanden æder det lort mere?

8.10 Forestil dig du ligger på en tømmerflåde af glas i en lilla fiktiv tropeskov nøgen og blæser sæbebobler i slow motion – en af mine absolutte favorit-musikere har endelig lavet et nyt album – dagen er reddet.

8.30 Kære læser – jeg drikker hvid the og – inspireret af Kanyes nye album Ye – taget en pause jeg vil beskrive som dans på barberblade i badekåbe mellem seng, køleskab og wc – hvor jeg f.eks ser dokumentar om B52ernes indsats i Vietnam mens jeg spiser en økologisk gedeosterulle på max 3 min. uden brød – mandstruration – men det vil jeg ikke belemre jer yderligere med, for nu har jeg drukket en kande stempelkaffe, og manet den spirende depression væk.  Tænker alle mennesker rummer alle psykiske diagnoser – nogen har blot mere funktionelle mix af symptomer end andre. Brug det. 

9.10 Jeg må tilstå at jeg har været på Sydfyn iført en panzertank af fordomme har jeg deltaget i noget, der udefra lignede et mix af en reklame for kapitalpension, Golden Days og DF. Selvom fynboer ofte ligner Politiken-læsende Politifolk i Birkenstock sandaler er de pisse fornuftige og søde, selv overfor en “Københavnersnudi” som mig – de siger hundi ikke hund – ja de sætter -i efter alt som om det var et Appleprodukt, bare omvendt. Der var både, friske pil selv rejser og hyldeblomstdrik – og tempoet var helt  museumsagtig. 

9.40 I studiet: Jeg har været nødt til at lave en liste over hvem jeg ser som potientielle og umulige sponsorer – MINUSLISTEN – Alle partier – Alle myndigheder -Forsvaret – Alt spil – Alt medicin – Alt tobak – Alt våbenindustri – bankerne – Energidrikke – Tabloidpresse – Brands med lortesager – Kviklån- Arla – Alt med kød & al discount kopi fake pis generelt….På positivlisten er  – Veganer gas – Helsam, Urtekram, Apple, Sony, Roland, Korg, Prada, Moog, surfer gear – øv for en gammel purist-pølle jeg er blevet. Kommer i tanker om alle de elektroniske brands jeg vil have som sponsorer udnytter kinesere og sviner miljøet og dataminer os. Verden er beskidt. 

Læs hele dagbogen her

Overvejer en NGO som sub-sponsor for at legitimere mit forestående samleje med storkapitalen. Kan ikke komme på nogen – Læger uden grænser minder mig om Jørn Ege (RIP), Amnesty er gået af mode efter 24 timer – ville du ikke piske folk hvis de havde koden til atombombens nedtællingsur? Det hedder ikke engang tortur mere, blot fysisk forhør. Hvilket minder mig om jeg skriver alt for lidt om krænkelse generelt. 

11.00 Stirrer ind i en skærm mens jeg prøver at lave nogle relevante og dansable blip-lyde, der ikke er hørt før, der virker på alle platforme. Tænder en gammel 12-bit sampler og loader en 3.5 disk med baglæns microchops af Finsk private press vinyl – disketten forvitrer, det var sidste load – det er et dødt medie.

15.55 Henter børn – kæresten rejser rundt og får taget billeder – men hov, vi har lavet en bog uden photoshop 

16.10  Efter hullerne i ozonlaget – eller er det den kinesiske vejrkanon – har givet os den varmeste sommer nogensinde har jeg været nød til at undersøge strandene rundt om København – Svanemøllen er for proppet og fyldt med it-psykopater, men pizzaen er ok. 

Bellevue er sjovt fordi den er territorialt opdelt – bøsse-enden i nord, bodybuildere midtpå og romaerne på plænen – og længere nord for det hele en plæne  med vandpiper og storfamilier. Gymnasieeleverne  er trængt ned på sydstranden sammen med surferne. Det er underligt der ikke er en Joe and the Douche derude endnu. Det er som om alle tror Bellevue er posh, og derfor er den fyldt med nosh. Højdepunktet var øjeblikket da jeg – efter endt udspring – kravlede op af stigen på badebroen for at få et par enorme dinglende barberede nosser i hovedet af en cigarfarvet skallet overlæge kun iført en sort cockring og et stort glimtende smil. 

Checkede også Amager Strand forleden – min datters lort sank og sad som en Sara Bernard kage på bunden og lignede alt muligt andet havbunds-gas. Jeg holder lige en pause fra stranden nu.

På stranden går det op for mig at smukke mænd bliver hetzet. Alle ser ned på dem og gør dem dummere end de er – kvinder tør ikke lave andet med dem en tilfældigt druksex og mænd vil ikke være venner eller ansætte dem, da de er bange for det truer deres alfa-status. Det er synd for de smukke mænd – især når de bliver grimme. Er generelt træt af at høre om at “mænd er bllalala….” Eller at kvinder er styret af hormoner. Det er næsten værre end racisme. Så kram en smuk mand – han er sikkert ensom- men gør det på en måde så du ikke bare objektificerer ham – men viser du tager ham alvorligt. så var jeg til skydning:

18.30 Parmiddag – folk ævler og har opgivet at flashe god smag – det er for alle efter nettet – så de kan trumfe og flashe NY SMAG. Nej jeg følger ikke med mere – faderskabet gør jeg har fundet ny mening – hvilket så gør jeg ikke følger med i andet end det helt nære – hvordan kan i have til til tv-pakker, HBO, Netflix, festivaller og fester? Nej, jeg har ikke set andet end Wes Anderson – kun dem uden dukker og så bidder af dokumentarer. Ny musik? Du mener remix af ideer fra min ungdom, bare med bedre kompressor? Jeg har opfundet band og filmnavne til at få jeres bizzare kultur-nyhedsfetish-monologer til at stoppe. Har du ikke hør Norton Amens nye tracks? Eller Hugos? Det er en post-genre offline vinyl der rydder alle dansgulve. Bing så sidder de ude på WCet og googler forgæves. Få et liv trainspotters – træt af samme vin på nye flasker – og kom så med den økologiske iPhone 11. Tingene går meget hurtigt – og fantastisk langsomt på et dybere plan. Men lad være at sige det til nogen jeg har det sådan – der er stadig idioter der kimer efter det nyeste nye – det er ikke for ingenting de kalder mig oraklet. Lad dem bare tro på det. Bare jeg slipper – hvis der kommer en ny Kubrick eller noget fedt jungle skal jeg nok opdage det. Jeg vil bare høre den nye Jon Hassell igen.

19.23 Zen-øjeblik – overhører mere ævl og kævl til  parmiddag – sikkert trigget af det organiske opløsningsmiddel alkohol – hvor de stridende parter fastholder hinanden i negative billeder – og fortiden. Jeg bliver irriteret – de krænker min tid – tæller til ti – og mærker hvor fantastisk nuet – f.eks bare sansningen af luftens samleje med lungerne er – hvilket får mig til at erkende at fortiden ikke er der med mindre man reaktiverer den. Så giv dog slip og mærk det nye rum der hele tiden lige foran dig. Problemer er bare skyer på himlen man ikke kan styre – så hvorfor sidde i angsmarinade i en bunker – alt går over før eller siden. Livet er bobler, ikke beton. Så kom jeg lige til at lyde som en forkælet jahat med et perfekt liv, der prøver at spille dyb – igen.

22.39 Kom til at se et program om Mick Øgendahl hvor afdøde Dan Turell var hoppeborg for gummifjæset. Er det public service at spille dum? Tror selv de dumme vil føle sig fremmedgjorte og talt ned til her. Hvad med et bogprogram om bøger, med folk der elsker bøger – nå nej – det gælder jo om folk skal se tv, ikke læse bøger – og dem der laver det skal tjene penge på at få flest muligt til at se lortet.

01.21 Roterer og sveder som en grillkylling i varmen. Lykkelig – det er angst. Jeg må gøre noget. Må opfinde en slange i paradiset – jeg kan ikke klemme mere ud af hverdagens mirakler.

Læs hele dagbogen her