Kære dagbog – jeg er svært optimistisk – Irma bugner stadig. Jeg har overlevet den kolde krig, Aids, it-boblen, 11/9, boligboblen og de store rave krige 1986-2015, så mon ikke vi klarer den -selvom det er svært at arbejde med børn hjemme….men er der ikke en kompensationspakke for det på vej? Jeg prøver ikke at sprede anti-statslig satire her men…

Jeg glædes over en verden uden masseturisme, breezerbørnebarer, black friday, Royal Run, rockfestivaler, mode – måske slipper jeg også for jul? Slut med mødelokaler, receptionister, receptioner, fesne spisesteder og tivoli og bakken. Slut med holdsport! Perfekt. Slut med FOMA.

Det er ok med mig – jeg er en enmandshær, en indholdsninja, der kan lave alt fra ide til produkt. I store dinosaurusser derude har altid bare kogt suppe på alting i jeres evindelige gruppegokkeri-procceser. Få jeres bras her billigt frisk fra kilden i stedet. Intimt og personligt. Minus er jeg er træt af at holde vejret når jeg passerer fremmede på mine ensomme gåture i udkanten. Eneste jeg savner er de pauser børnehaven giver mig, og så JER, selvom jeg aldrig har kunnet lide at kindkysse eller bjørnekramme.

Jeg er ligeglad med om Coronaen er lavet af Bil Gates, Greta Thunberg, Netflix, Amazon eller Nemli.com og staten udnytter det til at fjerne vores rettigheder og dræbe os med dyre vacciner bagefter – for jeg ved at hvis mor Mette bruger så mange penge på at vi kan kæmpe fra sofaen er det ALVOR! 

Senere vil det sikkert vise sig de har indført masseovervågning, og aflivet en masse dyre pensionister og psykisk sårbare og udløst en masse skilsmisser og misbrug – udover at  optimeret folkeskolen ved at gøre den online.

Træt af jeg – og alle andre mennesker på gaden – slår øjnene ned og går væk fra hinanden – skal vi prøve at smile mens vi holder vejret sammen i stedet for?

Jeg glæder mig næsten til telefonnettet ryger, og vi kun kan chatte – men det reelt er regeringens chatbots vi skriver med, ikke hinanden.

Måske er det et stort eksperiment der handler om vi ikke behøver det sociale rum mere? Måske er det hele bare sundhedstyrelsen, der henter 80% af deres budget fra medicinalindustrien….der sammen med  serumsinstituttet, ejet af Saudiarabien – der tager de sidste stik hjem? Måske er det bare kapitalfondene der har spekuleret i krisen, og ender med at dræbe alle de små firmaer? Eller bare at indføre masseovervågning via vacciner med chips i så vi kan styres over 5G? Vi ved det ikke – vi ved bare det er så dyrt for landet det må være alvor – så slap af – nyd det – og prøv at være nærværende – der er ikke så meget andet at gøre. Jeg har samlet lidt tidsåndmarkører nedenfor:

FLERE TANKEVÆKKENDE TAL HER