7.39 Vinteren smelter lidt da samplerens Picasso Jeezy twitter nedenstående hjerneknipser, der viser mig vejen ud af bank-had, skatte-had, generel systemlede kontra larmende generelt overmenneske-brus i brystet  – måske er han blevet kidnappet og deprogrammeret af Chuck D. og Samuel Jackson – måske har han bare indset at undertrykkelse ikke forsvinder fordi man tager et sydstatsflag og en kasket på mens man skyller piller ned med sponsorbobler…

Den danske version:

KÆRE DAGBOG – FØRSTE DAG

9.00 Vågner for alvor i en villa i Grækenland – lejet en sen nattetime på to min. – den grusede strand er kun en taxa væk….der er vilde katte på spisestederne, der også har rødvin der smager af harske rosiner – alle mænd har hår på ryggen, og flygtningene sidder skulder ved skulder og rådner op på berøring afstand mens skibsredderne gaffer rundt i London og køber Koons. Som i alle andre sommerhuse spiller vi kort.

10.23 Pludselig lyder der et hypersonisk brag bag skyerne, der ikke bare kan komme fra de F16 fly, der har base i lufthavnen – der bombede Gadaffi. Som gammel flyspotter ved jeg der er noget andet i gære så jeg googler, og ganske rigtigt har vi booked hus 3 km fra Natos missil-test-anlæg – de har lavet en flot video hvis man er til lidt kongrescenter-spa stemning for potientielt homosexuelle folk i camouflage, der tester nedskydning af satelitter og levende væsner generelt…

11.31 Som om det ikke er nok dukker der en del større skibe fra den Amerikanske 6 flåde – atom-ubåde og missildestroyere op – der sikkert er på vej mod Syrien….finder en skorpion i poolen.11.32 Bliver angst og finder min anti-drone overlevelses-vejledning fra Beirut i kufferten…opgiver at læse den og stikker af mod lufthavnen.

12.21 Møder en fyr, der uforvaret er fremtidens fashion – han er helt overlæsset med de key items, Gucci og Prada laver til 4000 pr skud næste år. Han er en omvandrende hyldest til at være ligeglad og købe tøj og dims for sin egen skyld, og jeg laver en 3-D statue af ham jeg kan sælge til gallerier og barer snart. Han er en hygge-radiator, der punkterer alle fine fornemmelser med dampsmøg. Jeg gætter på han er dansker, men jeg spillede englænder da jeg ikke turde tale med ham.13.09 Noterer mig folk har tid til heste-solidariske slogans her, haster mod lufthavnen…

17.03 Trygt hjemme i Danmax igen, gallerirunde med dværgen – gode tørre legepladser for ideer:

Guld-Bjarke har taget en pause fra Noma og Marsbase-byggeri for Saudi og beriger Charlottenborg17.12 Forspil til Halloween…17.20 Min datter skaber konstant nye uventede situationer – her bader hun i en kiste af den vigtige bobleplast, der er limen i kunstverdenen.

17.45 Danh Vo – Take My Breath Away på SMK – next level sampling/readymades – her har han fundet en større bizar brevveksling mellem den amerikansk udenrigsminister Kissinger – der tilsyneladende svarer sin fanpost personligt trods Vietnamkrigens rasen…tænker på hvordan jeg kan bruge hans greb i andre medier…

18.22 Circuits (Interpassivities)af hyggelige Jesper Just på Wallner…på installationens videopaneler ses ballerinaer styret med strøm via et tastatur…det lyder mere Ubåds-Madsen end det er…et must for folk med stuer over 250 kvm. 

18.30 En bivirkning ved at se på meget kunst er jeg ser kunst overalt – måske burde der stå “Grey Lives Matress” i stedet for at undgå alle de hvide der står på spring for at føle den hellige net-krænkelse, der har erstattet aktivistisk vrede i virkeligheden.

18.40  PÅ vej væk fra gallerirunden overgår virkeligheden kunst-fiktionen…ren 1984, der minder mig om regeringen er ved at samle alle persondata i et fælles register uden det har været til afsteming…”for borgernes egen skyld…” – som om datamining, profilering og hacking ikke fandtes…flot.

ZEITGEIST-DIAGNOSE – bevismateriale 1: KUNSTMESSE

18.59  Bogmessen – jeg nåede ikke det hele…

Gad vide hvad de serverede i baren til den fest?
Der er rift om pladserne under juletræet

FLASHBACK – fra romanen EFTERFESTEN

1980er tidslomme – men hvorfor er der ikke en Regan boghandel? Nå nej, der er tv2.

Nappede den her – perfekt at lure på når man skal male sine figurerMultimedie-gud på messeEt uddrag fra antologien NUDANSK PÅ NETTET (VIndrose)Årets største udgivelse – jeg er normalt for fin til at blive krænket og foretrækker raseri – men det her sexistiske stereotype voldsforherligende kvindeundertrykkende alergi-fremmende bras burde bare forbydes – jeg fletter alle mine gaver i bask i år i protest

21.00 i Empire og se:

Ny film: MADS HOLGER – til farvel

23.20 Hjemme på fifane igen til musik & dessert:

GENIALT: Ben & Jerry’s new Pecan Resist flavor – få sukkersyge mens dine penge kæmper mod kvindeundertrykkelse…smager perfekt sammen med: Flinke Pau fra Infernals egen rom – hvorfor nøjes med musik og tshirts? Jeg browser musik mens jeg bæller og lytter musik:
Hvad er fiiiiinere end klassisk? Her er snydekoderne til opera for begyndere…. Lytter et remix baseret på Jacksons eskapistiske – perfekte – fortrængning – og vores brug af musik som perfekte sensuelle micro utopierDet perfekte generationsportræt remixet til nutiden Ender med at høre et gammelt Henrik Møll mix, stol på djs der læser High Fidelity – savner ham22.30 Sover ind og drømmer om den nye kunstige ø ud for den trendy Refshale der skal huse 35.000 dyre fremtidskøbenhavnere – har jeg råd til at flytte i Noas ark og bliver der ordenligt elektrisk hegn og vagter nok?