8.00 Glutenfri øko spelt grød – i det mindste er det ikke “morgenmad til aftensmad” som da jeg var på SU og coke. Konstaterer vanillehøsten er fejlet, kompenserer med kanel – det skulle også være lidt skummelt – rart. Måske har min diætist ret.

9.10 Afleverer dværgen – en kendt person der har fået sin dværg ind på vores bussemandsfabrik. Alle har stil og lader som om de ikke kender hende. Jeg fokuserer på hendes ører – indavl? Personalet er cool – de tilter ikke eller spiller deres neo-folk demoer for hende. 

9.12 Håber på børnehaven endelig bliver sikret mod kidnapninger nu der er kommet en virkelig vigtig arving ind. Selvom min dværg går der under falsk navn ved man sku aldrig hvad de russere eller romaer finder på 

9.14 Pædagogerne fortæller  de får lidt over 800 om dagen hvis der kommer konflikt – skammeligt – alle undersøgelser viser det er tidligt man skal fyre midlerne af på den nye generation – i det store regnskab er det billigere i psykologer, hospitaler og måske fængsel – senere. 

9.20 Jeg opdager jeg ikke har børstet tænder – stakkels dem jeg har talt på i børnehaven. Overvejer at blege tænder, selvom det æder emaljen. 

9.21 Det går op for mig bjørnebøssedrømmen i nat ikke handlede om min prostata – men om jeg skal klippe min pels – jeg ligner en varulv der er skaldet i ansigtet – med farvet gråt hår.

9.22 P1 tordner med overenskomstforhandlingerne – vildt de vil spare på dem der passer vores børn – det er retarderet – nu dårligere institutioner nu mere stresser forældrene – men poltikerne ser vist max 4 år frem og deres børn går på privatskoler?!

9.23 Spotify spiller Afrojazzfunk optaget på kassettebånd – jeg har tydeligvis hørt alt det fede de skraber bunden nu – sjældent er ikke altid godt

9.24 Overvejer effekten af min første dagbogsdag – Jens Gabold har ikke ringet…heldigvis – er slet ikke i form til at gå på druk med sådan en krabat. 

9.40 Overvejer at A/bruge stavekontrol eller B/fake jeg stadig er ordblind og måske få en forside: “Sådan overvandt jeg ordblindahed” sponsoreret af Word.

9.41 Kaffe med rismæk så det ikke farver tænderne

10.00 Endelig igang – klipper videre på en reklame der forhåbenligt ikke bare spilder min tid så jeg kan spilde andres tid så de køber noget lort – men er “en bevidsthedsudvidende lattermild gave til os alle” – tro på det spin-champ..

10.02 Irriteres over alt muligt middelmådig pop ingen kender altid skal ophøjes når artisten stiller træskone – døden er den ultimative markedsføring. Det lyder stadig af lort – men ok folk køber musik for alt det udenom musikken – grrr.

10.50 Renderer og eksporter – sikke et drama – kaffe igen

11.10 Drømmer om overenskomstforhandlingerne går helt ned og fører til strømafbrydelse og dinglende falske idoler og lobbyister fra lygtepælene

11.20 Drømmer om at fjernstyre et F16 fly og save Allers glashus ved fisketorvet over vandret med den 20 mm kanon der skyder 6000 skud i minuttet

11.21 Erkender at hvis jeg skriver videre skal jeg sætte mere kaffe over til PET

11.39 Fik lyst til tatar – selvom det er så last year – men bændelorm slanker 

12.00 Ser en promo for en lyddesigner – gåsehud – jeg vil lege med ham nu! Folk har glemt god lyd – tiden er præget af vinylfetishisme kontra overkomprimeret autotuned preset lydbanks kalkuleret bras – han skal med på det nye hold

12.03 Kedes ved at lave projekter der er sjove at finde på og nederen at lave

12.04 Kedes ved at lave projekter der spilder min tid for at jeg kan købe fritid i den anden ende

12.07 Erkender at kedsomhed er starten på noget stort 

12.08 Kedsomhed – er det angsten for tiden forsvinder? Dødsangst?

12.09 Dropper at være dyb og klipper videre

12.11 Gokke siesta – tantra er ikke onani 

14.00 Vågner af drømme om totalt nedsmeltning  og tåregas- at alt det løgn samfundsteateret er ikke virker mere og folk går amok på den fede fotogene Paris 1968 måde og knalder i gaderne  – den evige revolutionsromantiker 

14.05 Endelig en IDE: laver et firma – CRISTAL CONSULT  “Har du et firma der stinker? Et omdømme der bare stinker? Dårlig stil? Eller bare en fadene karriere? Bestil Morten Vammens unikke syn, smag og analytiske evne – og profetiske evner har gavnet mange allerede – hvorfor rippe ham af når du kan få ham skræddersyet frisk fra kilden for en slik? Vi har alle brug for en klar krystalkugle – rIng 4571850711 – tør du være last mover endnu engang?”

14.10 Tænker på den besættelse af tid må komme fra mine forældre, der var professorer i historie – og måske min tipoldefar der var urmager – et pænt high teck job i 1800 tallet….alt er jo på tidskode….eller er det den der dødsangst igen? Livet siver ud af os konstant

14.18 En spørger hvorfor der ikke er datoer på BLAZAR´s artikler – jeg svarer fordi BLAZAR er tidløs – facebook er som en uendelig toiletrulle – pressen lader som om der sker en masse hele tiden – men grundhistorierne i verden er jo de samme, i nye former – bevares – kommer der snart en iPhone 11?

14.20 Overspringshandling nummer 119; tilføjer “dakkedak” til slangordbogen 

14.30 Drømmer om at forsvinde i en neonskov i goa på svampe – men uden dreads og trance

14.59 Tænker over hvem fanden de foreløbig 1100 læsere til min dagbog er – hvad er det for et selvoptaget lorteprojekt anyway – “mine overspringshandlinger bliver dine” – føler skyld

15.30 Russerne siger de kan skyde USA´s missiler ned over Syrien – USA siger de har ramt alle mål – er Syrien i virkeligheden en slags showroom, en våbenmesse?

15.40 Fik lyst til ferie – snupper en ulovlig momsfri KULT Thai Rittersport  til 12 kr – og skal bruge vuggestuens WC kort efter

15.59 Ud fra vuggeren uden akavede episoder selvom man må ikke have sko på – kigger på sokker og frygter de er barfodede når sandalsæsonen starter…hjælp

16.20 Køber en lovlig Hitler sport til 22 kr for ligesom at rense ud

17.00 Tør ikke vaske kærestens tøj – det er kompliceret

17.45 Dværgen vil ikke engang parallel-lege med mig mere

18.00 Middag med anonyme mennesker – ikke alkoholikere

18.15 Break på WC – min digitale stigfinder ven vil have mig til at signe op til facebook alternativet WeMe – orker bare ikke smide 10 års fintunet dukkehus ud fordi de fik valgt Trump

19.55 Keder mig til middag hvor folk taler mad og bolig som var det 2007 – hvordan kan jeg pifte det op?

19.59 Kommer til at sige der ikke er #metoo i dansk film: “Se bare de divaer vi har – der er sku da ingen der vil kneppe dem – se bare “indsæt spiller” – de piger er der kun fordi de er herre dygtige

20.01 Er nød til at tage en kovending og spinne mig ud af en feministisk shitstorm: “Det er så fedt vi begynder at tale om de krænkelser vi udsætter hinanden for pga. markedsøkonomien” 

20.39 Alle bliver enige om #metoo er en fed øjenåbner – men at det må være meget værre med overgreb og krænkelser i service, kontor osv. Som om vi kender nogen der arbejder med sådan noget…

21.00 Kan ikke finde på mere at være krænkede eller forargede over – perfekt synkroniseret med børnene skal i seng

21.01 Falder i søvn med datteren i hånden med armen inde i en tremmeseng – fordi jeg ikke må drikke kaffe efter 16 

22.00 Oppe og lave aftentoilette – gad godt prøve at sove med agurker på øjnene som i 80erne

22.01 Er ikke gået viral endnu – måske kan jeg udgive den selv ligesom Eno? Måske er hele projektet bare et opsvulmet appendiks til mit liv?

22.30 (Cencur)

FORTSÆTTES

Gik du glip af dagbogens første dag?