7.00 Fuld far-fridag med marcipan-dværgen – uden rosé – jeg ville gerne poste nogle blære-billeder af arvingen til mit hittegods, men vil ikke ende i klub med ham den smeltede lillebror-ost med haglhullerne der er klædt ud som Bob Dylan der ligner Bornholms regionaltrold. Det startede vel med “Festen/incesten”-filmen  – bagefter flokkedes alle om healer-dealers for at få hevet et skjult traume ud af deres ubeviste – eller var det en undskyldnings-pude for ikke at tage sig sønder og sammen og vælge miserable liv? En ting er sikkert – idag kan man ikke tage sin datter på skødet uden folk kigger væk…ekstremt fremmedgørende – utroligt man stadig må skifte ble.

GUIDE: kunsten at blive far

8.11 Efter dværgen storgrinene har tisset på gulvet er det tid til at give hende – selvvalgt pink – tøj på. Det var nu sødt dengang jeg kunne klæde hende ud som skinhead men hendes køn er slået igennem – hvad feministerne tænker om det orker jeg ikke at tænke på. Men at hive trøjen over hovedet føles jo krænkende for prinsessen – måske er barndommen også bare en ked kæde af krænkelser?

8.13 Barnet bliver jo manipuleret rundt ikke bare mentalt, men også fysisk? Håber det er sandt at modstand skaber intelligens – måske skal vi bare takke vores forældre for vores fantastiske neuroser? Hvem fanden orker være buddha, helt blank i skallen? Konflikt skaber ikke bare historier, de skaber selve historien. Det må jeg huske når jeg skriver om “tilstande” – det er røvsygt. Livet skrives bedst i kæder af højdepunkter – mener jeg Mogens Rukov sagde engang.

9.03 Telefonen brummer – en flink mand vil have mig til at skrive under på et lyserødt papir – han mener jeg har en paranoid narcissistisk personlighedsforstyrrelse. Jeg lægger på og børster støv af skuldrene.

9.23 Spiser et nøddehorn på en lukningstruet Emmery´s: sladderen går om jeg er blevet borgerlige “Familien Danmark” – jamen jeg undskylder jeg ikke sidder i en taxa og klovner for jer mellem to lidt for smarte fester eller ferniseringer med næseblod mere – sorry jeg pjækker fra mit vigtige arbejde som gadepræst, hedonist, connector og klasse-klovn derude – undskyld jeg spiser 10 forskellige vitaminpiller 2 gange om dagen – efter vegansk mad – og står op kl.07. Undskyld jeg ikke risikerer liv og lemmer på grænseoverskridende seancer hver weekend, rejser til PTSD-lande eller hører UK-bass-jazz. Undskyld jeg hverken læser eller deltager i debatter mere – men jeg er helt helt tom og meget tryg og lykkelig i denne tomhed, jeg næsten vil kalde et euforisk nulpunkt. Undskyld jeg er lykkelig – og ligeglad. Prøv at dyk ned i den indre stilhed hvis du tør – jeg bruger ikke engang øretelefoner mere – og jeg er skarpere end nogensinde9.44 Jeg tager den 2 åriges briller på og vi cykler rundt efter hvad jeg gætter på HUN mener er sjovt – i hendes tempo – det er kun muligt da hun ikke helt har fattet hvor mange udbydere af is der er – endnu. Det er en god meditation – mine funktionelle ruter mellem mad, bolig, underholdning, forbrug og arbejde brydes –  de er ellers optimeret gennem 50 års vandring i København K. Pludselig står jeg i glemte gader fyldt af minder i min egen indre by. 

Læs dagbogen fra starten her

10.21 Det slår mig det meste i byen er basseret på transport – ikke væren. Man skal ikke opholde sig i det moderne K – man skal piske rundt som en zombie mellem jobs og forbrug. Det er ret sjælløst, hvis man ikke kan transendere det og se poesien i skraldet.12.00 Jeg ser Per Kirkeby er død – jeg suger hans malerier i ok opløsning og sender til min ven i Thailand, der straks går igang med at lave M65 jakker med camoflageprint af malerierne. Overvejer stadig om de skal placeres som vittige readymades på Frieze eller Chart, eller bare sælges som nummereret blazar unika på sitet her? De ender i Storm, så Nørgaard – det er helt sikkert. Han fik vist den livsvarige for at skrive f.eks:” Den lurer bag hvert træ / så derfor trækker vi skitseblokken frem / det skønne tegnes af forgængeligheden / Skønheden af hæsligheden / lige så simpelt som livet gives af døden // Citronpresser / grønt løv / gadelampe” – og sætte nogle smarte bunker af mursten på centrale steder – helt løsrevet fra murstens normale funktion – at danne væggene i et hus…smart.

Læs dagbogen fra starten her

13.29 Har et såkaldt kaffemøde i Elmegade – der er så fyldt med middelmådige trunter der prøver at købe kopier af Københavneruniformen at det klør på mig – det er så synd folk render rundt efter åh så individuelle klædedragter og bare gerne vil spejle sig eller høre til. Gid man kunne opfinde en pille så folk bare accepterede hvem de var og nød det – verden ville blive et bedre sted. 

HVORFOR GÅR KØBENHAVNERNE ALTID I SORT?

14.11 For at ryste al den “smarte” lidelse og de tosserne i vigtige sko af mig flanerer jeg ud over Nordvest – hvor jeg heldigvis oplever et herligt kaotisk mix af rockerborge, romabordeller, skattefri kiosker med 10 krs Ritter sport, moskeer, loppemarkeder med opladere og enkelte sko – der er proppet med mennesker fra hele verden i fredelig sameksistens midt i arbejdstiden. Måske arbejder de for IS om natten? Alle de danskere der tager på pilgrimsrejser til Kreuzberg burde flytte herud. Underligt man har sparet en metro til pipkvarteret. Jeg mindes en herlig dag hos David Risley, der desværre lige har lukket sit galleri i Nordvest – med Lee Scratch Perry –  der udover at have produceret Bob Marley & the Wailers, Junior Byles, Junior Marvin, the Heptones, the Congos and Max Romeo og en palle dubs – er en omvandrende dub installation, jeg har set ham grave “hellige brosten” op fra Pusherstreet, male oliemalerier i stedet for at synge på scenen i Roskilde. Og da han besøgte en ven i London, vrøvlede han om “the evil eye of Babylon is watching you” på vej i lufthavnen.  Min ven fandt senere ud af, at Scratch havde begravet hans enorme fladskærm i baghaven rettet mod hans seng…Scratch er en joker et sted mellem geni og galehus. Han spiser Old Dirty og George Clinton og Flavor til morgenmad. Sådan har det været siden, dengang han gravede og ledede en flod igennem sit dub-laboratiorie på Jamaica i 1970’erne. Jeg ser mere end glimt af ham i mange mennesker i Nordvest. “Ad Morten – styr din ghettoromantik – har du en bolig du skal sælge derude?” siger min indre redaktør

15.19 Er træt af Apple bras – lige så snart deres dyre dimser passerer 2 års alderen virker batterierne ikke mere.

Den rådne PÆRE

16.43 En ven linker til en artikel om danmark skal træne hele NATO´s F35 flåde over Nordsøen….hvordan tror de Putin tager det når der  suser hundredevis af Steatlh bombefly rundt i hans baghave? Er first strike doktrinen – ideen om at man kan vinde en atomkrig ved et snedigt overraskelsesangreb på Russernes komandocentre kommet på mode igen? Det ville faktisk være muligt via et koordineret cyber og satellit-angreb suppleret af en sværm af stealth bombardamenter – og hvis de røde havde noget tilbage ville vores nye ABM anti-missiler klare det…liderligt – der ville max dø….hmmm….skal vi sætte det lavt og gætte på et par hovedstæder her? Hvor der handles der spildes – man kan ikke lave en omelet uden at slå æg i stykker. Next up China.

Skal skatteyderne bruge 66 millarder på bombefly?

17.02 Burde lave inkasso – en klubejer bliver ved at spilde min tid med historier om hvorfor han ikke kan betale for en film jeg har lavet til ham – et par klik senere ved jeg nu jeg er nummer 201 i den kø – utroligt man kan blive ved med at åbne klubber, malke alt og så gå konkurs for at genåbne andet steds med nye partnere – tage cola og ferier og bare være den evige prop der ikke kan synke…men det gør mig glad at overskuddet i byen er så stort han ikke er blevet rullet i trådhegn og trillet i havnen – Københavner-buddhisme? 

18.00 Spiser på Atlasbar – alt er som det plejer og skal være.

19.21 Google har lanceret en video med en Siri-agtig robot der bestiller en klipning – fedt at bruge millarder på ikke bare at aflytte os og læse med på alt hvad vi taster, men også nu at kunne lave fake opkald der virker autentiske – tænk hvordan man vil kunne spille folk ud mod hinanden med et simpelt hack her…væn jer til det – virkeligheden er aflyst – vi må mødes igen i kød og blod før maskinerne har spillet os helt ud mod hinanden. 1984 2.0 – dværgen er nøgen igen og spiller21.00 Kommer til at tænde for det nu extra new-speak-korrigerede DR. Surfer hurtigt videre ned gennem den danske medieuvirkelighed. Tænker “Formatet er fjenden” – (nej ikke FORMAT – det nu lukkede forsøg fra eb.dk om at drive deres eget lille Vice). Jeg vil hermed gøre en dyd ud af det uformaterede, rå, uredigerede – så du som modtager holdes på tæerne – blazer.dk skal jo ikke sælge billetter – og er ikke underlagt nutidens censur, den skjulte redaktionelle hånd – der ellers optimerer alt vi læser og ser til markedet. Drømmer om at få et af de der jobs som en af dem der sover på Ramasjang

22.00 Savner min kæreste, der er på mission i udlandet. Det er hårdt at være enlig far uden institution fire dage i rap – hader helligdage – trænger til et drama

Læs dagbogen fra starten her