10.00 Står op. Der er så mange der ser Netfix at pixelstørrelsen er som legoklodser nu. Det er endnu værre på redtube. Hvad fanden, det er jo bare en influenza, hvad med lidt perspektiv, der døde 1.6 millioner af tuberkulose sidste år, og der dør 25.000 af sult dagligt – flest børn.

10.15 Jeg må tilstå jeg har det skidt. Hoster lidt blodigt væv op. Tænker tilbage – hvad gik galt? Turen i saunaklubben? Da min frisør hostede på min ny-barberede nakke? Var det den bong i Grønlænderhuset? Bro-krammet med en jyde på gaden jeg ikke kan huske navnet på? Bland selv slik uden handsker? Poster lidt om det på instagram, der er underlig krænkelsesfri for tiden.10.30 Måske er det bare tømmermænd den hoste – fandt en ny dødsrute, små barer hvor man bare smækker lukkeskiltet på og taper sorte sække på vinduerne og fester videre med stamkunderne. Smart nok, så længe der ryges og der ryger et shot ned hver tiende minut kan ingen virus overleve. Af smittehensyn spiller vi dog ikke nøgen billard mere, eller også er det fordi vi har svært ved at stå op. Har det lidt vildt nu, svært at leve af smøger, peanuts, parisertoasts, coke og flæskesvær tre dage i streg. Nu sveder og roterer jeg som en grillkylling på puden. Mit tis ligner tequila sunrise.

12.00 Dronningen og mor Mette ramte tydeligvis ikke alle segmenter, så Linse Kessler, Bubber, Hr. Skæg, Jørgen Leth og Pattesutter toner frem på DR og taler i korte sætninger med enstavelsesord – BLIV INDE på 100 måder. Så kommer der noget med en figur fra Fortnite der taler med Elsa fra Frost og Gurli gris om virus.

12.20 Den eneste forskel på Corona og fugleinfluenza er jo at medierne idag tjener penge på klik, og angst sælger. Det er blæst op, desværre så meget markedet er påvirket af stemingen – jeg har solgt mine tinder aktier.

12.47 Politiet banker på i rumdragter. De trækker et stort kondom ned over mig, og smider mig i en militærtruck ved siden af Sanger Søren. Tvangskarantæne. Et kongerige for et par ørepropper. Men måske handler det ikke om Corona, men om min dagbog var landsforræderi?14.00 Ligger bæltefixeret i en støvet flyhangar fra den kolde krig, kun oplyst af neonrør. Det drypper fra loftet. Der er ikke mere plads på hospitalerne. Manniche familien spiller royale i et hjørne. Gå væk, jeg skal ikke købe smykker nu. En forfærdelig lyd gennemborer lokalet. Jakob Olrik og Fie Laursen er ved at blive adskilt med en brandsprøjte. Søren Espersen sidder i en hjemmeværnsuniform og prøver at ringe til den Israelske ambassade – han vil befris. Amin Jensen prøver nyt materiale af på tilfældige danskere, der troede det var ok at slikke på gelænderet i metroen som de plejede. Erik Brandt er her også – han blev anholdt efter han truede naboen ved ud af vinduet da hans internet ikke virkede – han burde ligge i sprit i kælderen på Panum. Jeg fyrer sammenrullede servietter i ørerne og sover videre.

21.12 Vågner igen – det værste er trods alt at min respirator kommer fra en dyrlæge, så luften smager af Whiskas. Godt jeg ikke er veganer for tiden.

22.01 Der er næsten mytteri.Folk har abstinenser. Bemærker blodige kradsemærker på dørene og på pallen med cup noodles.Alle er bange for den kommende tvangsvaccine, der angiveligt gør alle mere sensitive og styrbare via 5G. Glemmer den tanke, det havde nok været billigere  bare at putte noget i drikkevandet. 

Mon vi nogensinde får vores grundlovssikrede frihedsrettigheder tilbage, når Coronaen er overstået?

FORTSÆTTELSE FØLGER…

KÆRE DAGBOG – DAG 17 – CORONA EDITION