Kære dagbog – jeg har svigtet dig længe – har simpelthen været for banalt lykkelig til at have noget på hjerte – jeg har fået Corona kabine kuller. 

Jeg er vågnet op til en akavet autoritetstest, der desværre er for dyr til at være fake, selvom jeg altid er mistroisk når alle er enige – derfor disse bittersøde strøtanker:

Jeg vil starte med at bekendtgøre jeg har det ufattelig godt og der er ingen grund til panik, så længe vi tænker kollektivt og empatisk skal alt nok blive helt kringeling igen – men på en ny måske spændenden måde – bevares. 

Jeg går med handsker, har isoleret mig i 10 dage nu, og handler kun online, efter en tur i skoven, hvor folk stod skulder ved skulder omkring nogle hjorte, og sidste gang jeg var i supermarkedet var der kinesiske turister der gramsede på frugten mens de tog selfier. I bagklogskabens klare lys skulle vi nok have lukket ned før. Jeg har alle mulige hypokonder symptomer allerede, men min kæreste ser lige igennem mig. 

Jeg er lidt skuffet over folk bruger deres nyvundne nærværs- fritid til at udskamme joggere, binge-watchere, wc-papir-freaks, kinesere, satirikere, preppere og angste forrådstyper. Hvad med at sprede lidt glæde med en dystopisk tekst?

Alt er forandret – selv lydene af fly over huset (sprayer de noget?), tankerne forskydes, jeg føler mig som en frø i kogende vand – når jeg at springe væk? Det er ikke for sjov Mette lige har udraderet dansk turisme – hvor udlændige lagde 128 mia. kr. i 2019. Det er bare toppen af isbjerget, og alle holder vejret, for selvom økonomien er i top, er en recession nok uundgåelig. Men bare rolig, hvis du er offentligt ansat eller lønmodtager i en polstret virksomhed er alt godt….os andre må vente i angst.

Jeg bruger mere tid på at browse end at se film – både Netflix og Apple virker udtømte, overformaterede, ensrettede. Mit liv er ikke uendeligt, jeg har ikke tid til 5 x 10 timers serier – og slet ikke nu, hvor ingen ved hvad der sker. For muterer virusen? Kan man få den flere gange? Er det resultatet af et usandsynlig møde mellem et menneske og en syg snavset flagermus i kina eller et biologisk våben? Mon ikke nogle klamme yuppier i nazi tyrol har været på ski-bordel, et sted mafiaen styrer, de importerer jo masser af slaver til at drive de dyre modefabrikker i Italien, netop der hvor behandlingen foregår på en parkeringsplads nu… Hvem er bag det her rod? Følg pengene…Fingen nation kan profitere på det her alene uden enorme udgifter. Tænker mere vi skal kigge på firmaer med økonomier så store som nationers – amazon f.eks…eller den mere skumle ende af big Pharma – efter Purdue skandalen, hvor man pushede oxy i USA, der dræbte i snit 115 mennesker dagligt, er det ikke utænkeligt uempatiske typer drevet af uendelig grådighed med en vaccine klar kunne stå bag i bedste Bond-stil. Eller er det Netflix? Eller nemli? Der er privilegieblinde tosser nok der lever i lukkede luxussamfund der kunne finde på at spekulere i bedste katastrofekapitalistiske stil. Nogen optimister køber billige SAS aktier nu. Teleselskabernes aktier er allerede for dyre nu. Måske er det Grata og hendes klimatossetrolde hær, eller Billy Eilish, der har spredt den for at vække boomerne og redde miljøet. Måske er det Cepos der bare vil dræbe alle dem de fordyrende mennesker, der hverken producerer eller forbruger noget, men bare belaster systemet og står i vejen for vækst? 

Mon ikke alle bruger lejligheden til at datamine hvem der reelt snakker med hvem og hvor de er via teledata nu uden skyggetal nu lortet rammer propellen og vi har fået stuearrest af ikke bare statsministeren, men også selveste hendes kongelige højhed?

Hvad bliver det næste? Myndighederne bruger salami metoden, for hvis regeringen havde meldt klart ud fra starten det her ville vare – mit gæt – 2 måneder minimum – ville folk være flygtet og efterladt kaos. Så vi skærer friheden væk skive for skive, det er så dyrt jeg tror det desværre er nødvendigt, der er stadig No-Future typer derude der snerver på bænkene. Føj.

Næste tiltag er vel udgangsforbud, så hundene skal skide ud af vinduerne i stedet for at blive luftet – når der er etableret et system til at distribuere mad udenom supermarkederne.  En unavngiven kunde jeg rådgiver ringede og ville braine på en hemmelig natklub, da han så en niche. Jeg fandt på navnet straks: “Bareback Mountain”. Først går du ind af en ir- scanner, der checker tempretur, så på med handsker og maske. Måske latex dragt eller dykkerdragt. Så rave, bare uden røgmaskine, med meget billige dåseøl fra en automat – Corona drukket med sugerør. Darkroom med gummi. Max 10 personer af gangen. Jeg kommer ikke til åbningen. Velkommen til fremtiden. 

Slut med den hyggelige del af globaliseringen. Easyjetset, Distorsion, Berghein, Tinderknep og saunaklubber. Men også slut med sport og bodegaer og Macdonalds og Noma. Slut med flygtninge debat, trods kæmpe flugt fra Syrien og snart også Afrika, når virusen rammer der. Der er lukket. Selv hash er blevet dobbelt så dyrt allerede. Køb aktier i Aurora Nordic Cannabis på fyn nu, inden militæret smider dem hospitalsvæsnet ikke kan klare i tvangskarantæne.

Måske lukker hele det kreative vækstlag, måske er det bedre underholdningen overlades til de store – f.eks Egmont, DR, Netflix. Endelig slipper vi for afhængige gøglers narcissistiske nicheprojekter. Det var næsten sjovt at se hvem politikerne redede først – hvem de er tættest på – bankerne. Så kom industrien. Hvor er f.eks de hjemløse eller dem der døjer med angst i deres planer?  Måske forsvinder alle de små frisører, kokke, terapeuter, djs. Problemet er det er et dårligt regnestykke. Hvis de siger deres erhvervslejemål op og skal flytte og ryger på bistand spredes virusen yderligere. Plus Danmark mister en enorm kreativ kapital og ekspertise – og der er ikke “normalt” arbejde til dem.  De skal støttes nu, ellers bliver det dyrt for samfundet på den lange bane, og meget meget kedeligt. Støt de svage nu, køb deres bras, uden gøgl går vi ned mentalt.

Måske sker det her bare for at myndighederne kan sætte 5G netværk op i fred, så de kan masseovervåge os i realtid som i Kina, give os svulster i hjernen, gøre os sterile og kontrollere vores sind – og koge fugle når de sidder på masterne.

Måske er det påsketilstand og satanisterne – eller hvad de nu kalder sig for tiden – lister rund og sætter krydser på de døre hvor folk skal dø.

Hvor var den kritiske presse? Hvem brokker sig når det virkelig gælder, når grundloven sættes ud af kraft? Selv multitalentet og føreren Rasmus Paludan – nu i raporterrollen – stillede relativt fornuftige let kværulantiske spørgsmål, istedet for at lave en magtovertagelse.

SURVIVAL: TIPS & TRICKS Prøv at slap af i stedet for at være angst. Vær kildekritisk på nettet, der er mange uansvarlige klik-kræmmere på spil, frygt sælger desværre.

Ring til de tossede og de ensomme så de ikke bare suger en vinboks om dagen eller finder teenage-bongen frem. Det stikker af for dem nu. Min ven hostede på en mand forleden, og var ved at komme op at slås, andre spritter uden på vinduerne. Sørg for de har deres medicin, eller hvad de ellers skal bruge. Tænk på de gamle, der ikke kan handle på nettet.

Når det her er ovre har skilsmisse advokaterne kronede dage. Kun få kan tåle så meget familie-nærvær og hygge, så varier ved at lave planer – distraher, del og hersk. Jeg har talt med et par venner, der har været isoleret meget. længe af juridiske årsager – de fortæller at tiden forsvinder, hvis man ikke laver en struktur, så han lavede et skema for at gøre dagen og månederne varierede. Kl. 8 – nyheder og kaffe. 8.30 Træning. 10-12 læsning 12-13 frokost 13-13.30 porno 13.30-15 træning 15-17 The Wire, træningsfilm. 17-18 Kemi osv…du forstår metoden.

Jeg nyder endelig at være sammen med familien 24 timer i døgnet – som dengang jeg var på barsel. Jeg glæder mig til at lege og læse bøger og lave film og musik med børnene, og sove lidt længere. Måske kommer jeg endelig til bunds i bunkerne. Det skal jeg skrive, ellers er jeg et dårligt menneske.

Jeg glæder mig ikke til at blive stiv i kroppen og sofa-fed – så vi skal til at lave morgengymnastik og yoga. Jeg prøver at slukke for nyhedsstrømmen da den virker deprimerende. Et hurtigt overblik 10 min. morgen og aften er sundere for mig. Jeg undgår inflamatorisk kost, og drikker kinesiske styrkenede urteblandninger og spiser extra d- vitaminer. Venter på et solaire jeg har købt online.  En særlig tak  til især sundhedspersonalet ved fronten og de søvnløse vaccineforskere – men også de madudbringere, lagerarbejdere og folk i industrien og landbruget der gør vi kan overleve uden at spise barken på træerne og kanariefugle – eller skyde ham operasangeren der skråler ud af vinduet.

Der er er altid lys for enden af tunnelen – tænk på nye muligheder, ikke hvad du IKKE kan mere – NYD DET: Jeg har ingen planer om at plyndre et hjemmeværnsdepot endnu – jeg prøver at opretholde en nydelsesfyldt lalleglad livsglæde, og sætter min lid til empatien, ansvarligheden, velfærdstaten og især dig. 

Fortsættelse følger….der må være nogen jeg har glemt at krænke…

Hvis du vil være helt sikker…