Ses snart Ubåds-Peter…

7.30 Foråret fes ud – du nåede kun at tanne på den ene side så du ligner Peter Lundin – og der er stadig is du ikke har smagt på det nye Frisko skilt – og dine ben ligner stadig piberensere – og du nyser af pollen. Hold ud – DMI siger der er mellem 9 og 12 dage med over 25 grader i vente – i år i Danmark totalt. Tro på det. 

8.01 Hører Avicii – nu alle pludselig kommer ud af skabet som fans – eller er det den ultimative markedsføring – døden – der har åbnet alles ører for hans sterile totalt douchebag gadekryds af sentimentalt slager-country og trance tramp kalkuleret til at fylde stadiums med breezerbørn – døde han af Red Bull, smøger og flymad?

8.03 Hans fitnessbeats får mig til at græde over stakkels generation Y – musthaves for grænseløse forældre og opdraget af Nik & Jay, apps og reality – fanget mellem crossfit, CBS, Joe & the Douche og sugardating – iført hvad Kanye West fandt ud af han kunne lave mønt på denne uge – altid igang med en ny virksomhed så de kan sprøjte champagne – coke i 7 klasse og MDMA før den første forelskelse – silikone bryster i konfirmationsgave – emojis og flaskeborde og limited edition sneakers – anoreksi og cutting – og gamle idioter som mig der prøver at kloge mig på dem fordi de nægter at ytre sig på andet end snapchat i influencer-produktplacerings-filter videoer – som jeg ikke kan finde ud af at se. 

8.05 Synd der ikke er en erfarings-overførsel – at de unge altid insisterer på at ræse ned af alle de forkerte blindgyder selv – og altid vil nakke os gamle i et Ødipalt generationsdrama – eller er det omvendt? Tror de reelt er ligeglade med os “gamle”.

9.00 Ser på et billede af Braad Thomsen – han ligner en smeltet lillebror-ost skudt med et haglgevær klædt ud som Bob Dylan – eller Krølle Bølle i Polen i 1970 – nu er han så gammel han også er begyndt at opføre sig som en trold. Men respekt for ikke at have en stylist eller nogle venner der rådgiver ham om medier. 

Læs dagbogen fra starten her – men please ikke stjæle mere

LA-ungdoms nye hoodie

10.00 Laver en video for en VL-agtig organisation – tænkte på på hvad der drev alle disse klonede Audi-kørende Hugo Boss Pal Zileri Rolex Lloyd Stenstrøm Paul Smith typer – de har jo allerede sikret sig deres børnebørns fremtid og blærer sig ikke med andet end noget fradragsberettiget investeringssikker kunst a la Per Kirkeby? Tror ikke de bruger flere penge på coke og ludere end så mange andre…tror heller ikke deres pikke er markant mindre end gennemsnittet – eller de er mobbeofre eller produkter af en ond barndom der skal kompensere –  nej, jeg kom frem til de er der for SPILLET – de elsker kasinoet – og at de andre Audi-piloter ved hvem de er – “wow var det lige (indsæt navn)? Han vækstede (indsæt virksomhed) med 14% ved at fyre 3000 mennesker.” Tror empatimangel er en fordel i moderne topledelse. Heldigvis kan psykopater ikke arbejde sammen i længere tid af gangen, ellers var vi HELT fucked. The numbers game win again…

11.39 Bill Cosby – tænk den flinke læge fra det hyggelige program med de kække sweatre – (KØB NU) – har dyrket at knalde bevistløse kvinder – hvad mon mentalerklæringen siger? Hvad fuck handler det om?

12.00 Spiser Tatar i solen – det er sjovt at kaste på bilruderne

12.10 Møde – er lidt træt af at snakke om facebook og datamining – i skulle bare vide hvad et moderne reklamebureau ved om dig….typisk ved de hvor du var syv browser-klik tilbage første gang du rammer et site, anden gang du besøger det ser de 14 klik tilbage osv…og hvis du installerer en app er der stort set ingen grænser….men du har vel intet at skjule? Øh…vil du leve i en verden defineret af hvem der lige har noget bras til din målgruppe de allerede ved du vil have? Det lyder på mig som et historisk status quo – jeg elsker det uventede – det driver udviklingen frem – ikke tilbud på ting jeg allerede har købt IRL.

12.20 For at holde drengene på tæerne viste jeg dem Plantir – en af de store spillere når det kommer til statslig datamining – jeg kan slet ikke forstå der findes nogen form for organiseret kriminalitet efter at have set nedenstående video – men måske er det meningen alle de stoffer skal være der for at holde masserne nede?

13.02 Jeg klukker lidt over Løkkes kæde af småsvindlertrips – han blev valgt på at være en fadbøvsende Soc-Dem lookalike – ligesom Helle blev valgt på at ligne en borgerlig – men hvad med vi skiftede ham og fik en ordentlig skurk af format? Ja ja, han smadrer løs med privatisering og nedskæringer, men hvad med han fik mere ud af det end nogle Poul Smith sokker fra Frederiksberg, en lejlighed i Nyhavn og en gratis  uge i sommerhus med nogle kvotekonger? Hvis det var mig der havde lavet alt det ravage ville jeg have et slot ligesom Amdi til trække mig tilbage til…

14.00 Har fået til opgave at rebrande Frederiksberg – kunden vil ikke have mit oplæg om at 2000F er epicenteret for en UK-inspireret bas-scene – det dur ikke  -alle ved jo CPH Techno startede i Søvgade 30…) og hvordan skal jeg ellers lave et paraplybegreb der rummer essensen af den herlige – men lidt kantløse -matrix af grå-grønne pantere, fodterapeuter, fyldt chokolade, teater og inseminerede tvillinge-barnevogne?  Hej, der er en grund til jeg som orakel koster 3000 i timen: hvad er etableret og tamt, men samtidig sjovt, folkeligt og “undergrund”? Bøsser – tænk grå musical-fyre i Burberry med gravhunde – det nye navn er FREDERIKSPERM – pink light district – home of the white poodle. Kampagne følger snart! Research og streetcast her…14.55 Mine venner holder Yves Klein 90 års udstilling på BLENHEIM PALACE – det skal nok blive sjovt, kig forbi.

15.00 Ubåds-Madsen fik livstid – jeg havde gættet på 16 år for at holde os i angst – men han ankede som forudsagt – klart han hellere vil være i varetægt og frivillig isolation og at skrive sin selvbiografi – må han sælge filmrettighederne?  At hænge ud med Peter Lundin (årets tanninglook) Naum Conevski & Noam Chomsky haster åbenbart ikke…

16.09 De kendtes håndværker – der laver danmarks dyreste køkken når han orker – en primær kilde – siger der kommer et boligbump nu – det tror fanden – der er vel ikke flere rige tilbage der ikke allerede har købt hvad de skal og venter på krakket? 

19.00 Sushi med kunden – håber ikke det er det norske gift – totalt 90er. Jeg vil hellere have den svenske version…

21.00 Kigger på rejser: efter jeg er blevet far er Beirut, Afrika og Mexico og div. Ghettoer i I-landene er jeg blevet for fornuftig til at holde ferie i andres helvede – overvejer en blid løsning – flykirkegårde tourisme – elsker den dirrende angst affaldet fra det militærindustrielle kompleks afgiver – bare der ikke er radioaktivt?22.00 Kigger på min sovende dværg som en kælling – hun er så smuk når hun sover – men er som en Gremlin med vand når hun får lys 

22.05 På trods af alt det banale logistik og praktiske hurlumhej finder jeg kæresten i mørket og det er næsten som første gang igen og igen

02.03 Vågner badet i angstmarinade over at være limet til sædet til nedenstående:

PS. Er så træt af alle stjæler fra min dagbog – satirikere, radioværter, udtrykstyve, reklamekrigere -hvad med bare at få noget skræddersyet indhold med holdning herfra i stedet? Nå nej, jeres materiale er stjålet fra interns og andre netstjerner og gamle film anyway – i ved hvem i er – løb når i ser mig og bed til jeg ikke ser jer først – det er jo ikke bare en synkron tidsånd vi alle samler fra det der – hov – på med ja-hatten – tyveri er jo flatterende….er bare træt af at levere gratis guldkorn til andres tomme meningsmaskiner så de kan sælge reklamer eller få et extra skur i Pisvilde…jeg hader ikke spillerne men spillet – men spil i det mindste jer selv – fuck jeg har fundet en mikrofon i min plumpe.

VAMMEN OWNS DIARYS

                                   Læs dagbogen fra starten her – men please ikke stjæle mere