KÆRE DAGBOG – DAG 9

8.15 Morgenmad på Den Blå hund – for at krænke mit selvbillede – men får det skidt da jeg erfarer Gnags har lavet penge på navnet – ejeren må tydeligvis være afsporet – tænk at vælge at kalde sin café op efter et konceptalbum med Jyllands LCD Soundsystem

Tidligere dagbogskapitler her

9.18  Møder en flok Cosplay mennesker (se galleriet ovenfor) – måske er det det post-subkulturelle oprør jeg har længtes efter vendepunktet hvor Public Enemys Flavor begyndte at lave reality? Måske tager Cosplay folket bare konsekvensen af at alt er fiktion nu ved at leve så tæt de kan på en sikker og defineret selvvalgt infantil fastfrossen fiktion? Hvem skal jeg være? Rasmus Klump? Jeg er træt af Kaptajn Haddock.

8.20 Overhører to trunter i beige ævle om danske designmøbler & tøjkøb på nettet – “patina” er et centralt begreb – jeg forstår godt konvertiterne – vesten er dekadent og meningsløst og fortjener guds straf – jeg kan bare ikke gro knytnæveskæg og det er som bekendt allerede approprieret af det jydiske folk – det ville være retro med skæg & religionstosseri – men jeg tror jeg forstår deres foragt for Vesten

8.30 Overdøver trunterne med Den korte radioavis-podcast – der i starten brillierede med at være en kritisk kanariefugl i journalistikkens kulmine. Nu har de vist fået klippet nosserne som alt andet der udfordrer magthaverne på 24syg – meta-laget har overtaget, det handler mest om Den korte radioavis nu. Selvswing. Tankevækkende hovedkarakteren Kirsten Birgit er en parodi på den sidste hæderlige kritiske borgerlige med reol – nu er der bare gået standup og cosplay i den – ligesom i virkelighedens borgerlige verden. 

9.19 Trunterne kigger på min topmave imens de slubrer et mix af æg, tyske drengelem, fake juice, rådden bondejuice og kaffe plukket af udsultede slaver. Stakkels deres tarme. De pipper videre om ingenting – for at holde den store skønne tomhed – der åbenbart gør dem usikre – væk. Jeg tager headset på igen

9.20 P1 – den nye steriliserede sprogpolitik er vist allerede implementeret – et par værter onanerer over “den nye skive” fra flinke Nephew – der som bekendt startede som et indavlet børne-DR produkt – men måske er jeg bare ikke målgruppen til jysk synthbaseret stadion-jam a la Depeche Mode møder Shubidua

9.22 Jeg indser at mange kvinder hader kvinder – de måler konstant hinanden og klæder sig ud for at vinde over de andre katte i rummet, ikke for mænds skyld – glem det når de påstår de bare klæder sig ud for deres egen skyld

9.23 Nu hitter trunterne på mig – fordi de vil vinde over min gudinde-kæreste – de har googlet – de er pisse ligeglade med mig – de vil bare have noget at brovte med overfor deres såkaldte veninder. Som om jeg vil røre dem med en fremmed mands dildo på en stang

9.30 Den ene spilder en mimosa på min laptoptaske  – hvem fanden trøste-drikker før frokost – hvis de ikke kommer direkte fra byen?

9.33 Jeg forstår nu hvorfor der desværre ikke er ligeløn eller ligestilling – ja ja måske er der nogle mandesvin der undertrykker kvinder, men de undertrykker godt nok også sig selv

9.55 Kimer min app-iværksætter ven – vi skal lave en app der synkroniserer hele verdens menstruation – så den til sidst kan køre med vejrudsigten – “der er udsigt til ægløsning i morgen…” Sikke mange konflikter -og dermed penge  – samfundet kunne spare…

11.55 Passserer Victor – mine gamle receptionsløve-wingmen fra den kreative specialeklasse padler på en kødhat i hyttesko over en 5 retters med 12 genstande til – iført solbriller – de skriger efter mig jeg er en “kussepisket veganer”. Vi savner hinanden, men vores misbrugsfælleskab er slut – sjovt så agressive folk bliver når det kommer til kød – savner også Big Pun:

12.30 Spiser-  frokoststedet udvikler sig til et rent omstillingsbord – tror et øjeblik jeg er med i “De andres liv” – en totalt afdanket sportsstjerne – der engang var nummer 30 i Europa – køber noget spalteplads til sine stylede feriefotos ved nabobordet

13.00 Overhører en fubmagerr købe et dobbeltopslag – artikel, ikke reklame – for en bytur i en “avis”

13.03 Overhører to redaktører – kulturens dørmænd – bytte jobs – en tv2 stilling for en stilling på et produktionsselskab – der leverer til TV2. Kommer til at tænke på at der ikke er cencur i Danmark – kun redaktionelt mådehold…same same

13.10 Slendrer gennem byen med min ven – der åbenbart er igang med at købe alt omkring ham – tøj, biler, ure, huse, koncertsteder, butikker, mennesker – det er et stort AHA øjeblik – da min opvækst i et anarkistisk universitetshjem har hjernevasket mig så jeg ikke før nu – har fundet meneingen med det hypermoderne liv. Verden er en luder, du kan ikke lave spillet om, men du kan KØBE alt. FULD SPECTRUM DOMINANS ™  vil jeg kalde denne belæring. Hurra – godt med et uendeligt mål som gulerod – for hvor stopper ens privatiserende invasionskrig? Det umættelige menneske – “jeg nyder min fede båd – men jeg fik lige lyst til en Learjet”.

14.00 Henter en harddisk på et reklamebureau der leger kulturproducenter – en hær af interns tæver tastaturer skulder ved skulder helt skæve af energidrikke under evige neonrør – de tager udenlandsk ”kantet” indhold og “reformaterer” det til deres danske åh så subkulturelle site, så de kan vise reklamekunderne de ved hvad de unge vil have. Utroligt man kan lønne folk med klistermærker, fredagsbar og Roskildebilletter. 

14.10 Bliver meget træt af disse culture-vultures – hvis der f.eks er nogen der opfinder en ny slags musik vil de på nanosekunder have tømt det for energi for at fyre det videre til reklame – jeg er gammel og husker tydeligt hvor skønt det var at en ide kunne marinere i få fantasters lukkede kredsløb før det skulle forfladiges af det ufri markeds kræfter. Sådan er det ikke idag – alt er pop og produkt fra starten

14.24 Spænder hanen på min pistol da en art director – “kunstdirektør” på dansk – hvis job er at vælge fonte og se internationale reklamefilm han kan klone – bliver ved at tale om “orginal kant” og at ting er “autentiske”. Hallo – vi har kørt med masseproduktion i snart 150 år – sampleren er opfundet – lad være at spil kunstner din sælger/tyv. Og lad være at komme med mere nazi-snak om segmenter – alle bruger alt efter nettet – hurra

15.00 Det slår mig jeg lige har været vidne til fremtidens kulturproduktionsmodel – og tænker man kan sparepå udgifterne til rige folks dumme børns internship og bare lade en algoritme kravle nettet igennem efter det hotteste indhold og remise det og levere det til brugerne udfra deres tidligere søgninger – kimer app-iværksætteren ned igen, men efter en kort samtale opdager jeg det jo allerede er virkelighed…

16.10 Indkøb: bliver angst over Netflix har skubbet mig i en ubevist vegansk retning? Det startede med jeg droppede mælkeprodukter – de er vist banket op med medicin og hormoner – selvom jeg elsker ostehandleren i kælderen i Gothersgade.  Min pølle blev fastere i krummen og min krop føltes mindre oppustet – hjernen var det desværre stadig – er det hele bare dødsangst?

16.12 Så læste jeg at der er spor af 15.000 forskellige dyr i en pakke hakket øko okse. Tænk så på en pakke hakket kalv og flæsk – hvem fanden hakker to dyreracers lig og blender dem? Slut.

16.13 Så var det dambrugs-laks der fik dioxin i foderet – og verdenshavene er så giftige nu at fiskene ikke må sælges som økologiske hvis de er fisket fra båd….Jeg prøvede endda glutenfrit brød – klægt – en eller anden bliver rig hvis han opfinder et spiseligt et….Så jeg droppede al hvid mad. Fortrængte at selv øko grøntsager sprøjtes, splejses og gasses

16.40 Fandt mig selv på en plads på forbudte Østerbro hvor en masse stylede gennemsigtigt blege mennesker købte beskidte blege grøntsager via mobile pay af beskidte hippier uden stylister – det var ikke et billigt shoppingteater. jeg var åbenbart ikke den eneste der søgte renhed og renselse – efter 30 års bytur

17.01 Erkender jeg reelt lever af kaffe og kager – lad de fattige spise brød og gå i teateret – det er overalt nu

17.04 Erkendte vi alle er misbrugere – af rusmidler, mad, ting, penge, medier og ikke mindst mennesker – jeg har hørt at 12 trins modellen – AA & NA prædker du skal ringe og undskylde til alle dem du har skadet gennem livet med misbrug – er i klar ved ranglerne derude? Det kommer til at bimle og bamle – og når trenden rammer får jeg penge for at booste trafikken af 3. Men det går begge veje – du kan lette din sløje samvittighed her

18.30 Middag: de ævler om “micro influencers” allesammen – jeg opfinder hermed MACRO INFLUENCER™ – f.eks er blazer.dk en kæmpe macro-influ pik der sprøjter muterende ide-sæd ind i hjernen på en eksklusiv elite af kreative conneseurs og ide-samplere, der så brækker det ned i mere lavopløste masseformater – ja, jeg er holdningsagent – men for hvem? Ved jeg det selv eller er de så snedige de ved jeg er mere “autentisk” hvis jeg bare gør det hele af ubevist lyst? Hjælp

21.45 Laver veganske flydere på WC mens jeg googler de nye russiske kernevåben – ja en mand skal have en hobby – smart og billigt med en atomtorpedo til de store kystbyer….men det der atomdrevne krydsermissil er mere spændende – tænk hvis man i fremtiden kan flyve uden traditionelt brændstof….endnu billigere og hurtigere rejser….hov – der er noget der hedder stråling – endnu en gang Blofeldt-bluff fra Putin – hej han har et missil der hedder SATAN – men hvad fanden skal han gøre andet end at maxe sin stroytelling, han har kun et forsvarsbudget på størrelse med Italiens…

21.50 Netflix bugner med film og coke og vegansk livsstil – jeg slukker

22.00 Børster tænder mens vandet bare sprøjter ud – festligt frås!

22.3o Beundrer min datter – hvordan skete det lige? Selv når hun er feber-snasket er hun boss. Livet er godt!

Tidligere dagbogskapitler her

PS. Er så træt af alle stjæler fra min dagbog – satirikere, radioværter, udtrykstyve, reklamekrigere -hvad med bare at få noget skræddersyet indhold med holdning herfra i stedet? Nå nej, jeres materiale er stjålet fra interns og andre netstjerner og gamle film anyway – i ved hvem i er – løb når i ser mig og bed til jeg ikke ser jer først – det er jo ikke bare en synkron tidsånd vi alle samler fra det der – hov – på med ja-hatten – tyveri er jo flatterende….er bare træt af at levere gratis guldkorn til andres tomme meningsmaskiner så de kan sælge reklamer eller få et extra skur i Pisvilde…jeg hader ikke spillerne men spillet – men spil i det mindste jer selv – fuck jeg har fundet en mikrofon i min plumpe.

 

pastedGraphic.png