Følg med fra starten her

7.13 Ah…vækket af blide herlige asymetriske toner fra forårskåde brunstige piphanse og kvidrkarle 

7.14  Der er nu ikke noget som duften af forårets København: mixet af havluft, de mange parker, og alle hormonerne fremkalder flimr

7.20 Vender mig over og ser min elskede om muligt mere bedårende sovende uden makeup

7.23 Min dværg- hun kalder sig selv “lille frækkert” for tiden – tøffer rundt med morgen-løvemanke

7.25 Tøj-udfordring: Jeg må finde min nye farve – 40 år med blåt og sort er nok – jeg havde det ret sjovt da jeg tog en sort-pause iført et lyseblåt Versarce suit a la Elton med bukserne klippet til shorts med papegøje-grønne sneakers til – det er svært – hvid er upraktisk -beige er for CBS – Lilla for Osho

8.30 I vuggestuen er de ved at gøre et overflødighedshorn af stimulation klar til fremtidens danskere 

9.00 Tilbage på kontoret – hvor er det priviligeret bare at sidde og lege og få penge for det – ok jeg reder ikke liv som en kirurg – men måske kan jeg løfte bevisheden og smilene lidt og dermed gøre en forskel

9.10 Googler Millionøsemetoden – men videoerne er desværre væk

Følg med fra starten her

11.20 Bestiller flybilletter

12.03 Tester en herligt uformel men checket veganer-bar på Nørrebro i venners lag – jeg håber virkelig den vil sprede sig som en fornuftens Burger King globalt – de spiller en West-End klassiker 

16.40 Udover en syg harddisk har det været en perfekt dag – datteren griner da vi spadserer pludrende over  den smukke havnebro og nyder det æstetiske opsving omkring Nyhavn

17.20 Nyder en herlig fermenteret ny-nordisk cocktail fra Kadeu-drengens hånd på Christianshavns nye epicenter 1408 – endelig et sted man kan hænge ud om aftenen i mit lokalmiljø – Wilder er fint men blevet for ministerielt og Eiffel giver mig tårer i øjnene af neon og røg – Staden er blevet for maskeret – men mon ikke Stærkodder snart får et comeback? The usual suspects er her – det er ren gamle elev aften – jeg sipper til tre forskellige nynordiske genfortolkninger fra smagslaboratoriet – men dribler hurtigt hjem – skal ikke være fuld i nærheden af børn – hvorfor have tømmermænd når man er høj på livet? 

19.00 Hjemme læser jeg Strid for børnene og elsker med min kæreste – mange gange 

23.00 Tænker København er midt i en guldalder – er spændt på hvad morgendagen bringer af nye eventyr?

PS: Undskyld jeg har gjort nogle deprimerede med min dagbog – glemmer altid at sød kritik læses som brok – og noget der er lidt svært virker stressende på modtageren – især de humor og ironiresistente – hov – der var jeg arrogant igen – ups – du kan godt tage negeren ud af ghettoen men du kan ikke tage ghettoen ud af negeren – ups – Mixet af dystopi, våbenfetishisme, afførring, konceptarbejde, meta-multi-identitet/ego-opløsning, flagellanteri og morbid dekonstruktiv poesi var ikke en sællert

Følg med fra starten her

Måske gør sommeren os megalomaniske – men jeg ved jeg kan hjælpe Sony, Apple, Alis og Roland – spons og brandet content tilbud modtages med kyshånd – hvad kyshånd end betyder?

There is no such thing as a free lunch – jeg vil derfor opfordre alle der har noget lækkert de vil have flettet ind i min dagbog at kontakte mig her

Følg med fra starten her

“Vi ses derude!”