Christianshavn er i rivende udvikling. Se bare det billige mad-hygge-center på Papirøen, Noma og ikke mindst den meget forsinkede bro direkte til Nyhavn…hvordan man kan bygge 30 cm forkert i en tid med lasere og computere er mig en gåde.

Christianshavn er pænt.  Bortset fra ruten fra eskimo-ambassaden ved Metroen over Prinsessegade til Pusher street, hvor de fredelige rygezombier pendulerer døgnet rundt. Christiania er det et fantastisk sted at vise turisterne, men hvordan man får en bolig der er mere okkult end Tom Cruise´s indre.

Dog er der i området nordpå  -omkring B&W hallerne på Refshaleøen – opstået en slags klondyke for dykkere, mystiske malere, noise-musikere, microfestivaller, tipier og ikke mindst raket og ubådsbyggerne, der har deres egen lille Blofeldt base. slags staden, Refshaleøen bare uden hippie-hash-historien.

Her er bevismateriale for gentrificeringen og normalisering heldigvis ikke helt har vundet i København endnu; dette er en hyldest til de unikke – men ofte anonyme – ikoner der pryder  gadebilledet derude:

Flere billedrapportager her.