7.20…Vågner efter mareridt: jeg ligger i Wallmans saloner i en respirator med klemmer på øjnene så jeg ikke kan blinke. Remee står på scenen klædt ud som Yahya Hassan – hestehale, sigøjnerskjorte og tjener-suit over den skudsikre vest. ALT ER MED STORT – the musical. Jeg følger hvordan Yahya forfører de sidste SF-damer fra Politikens læserkorps – der ellers har været resistente overfor DF-iseringen af dansk flygtningepolitik. For hvem er bedre til at udskamme modebøsser end Jimmy Lyngvild, hvem er bedre end at kritisere arabere end Naser Khader? Oppe på glimmerscenen kan Yahya/Remee sige alt det en hvid mand ville få en racisme-dom for – på den unge kreative ægte sexy-vrede måde. WOW. I anden akt rapper Remee/Yahya så en klezmerversion af Gassernes “masser af succes” og vi forstår at man kan godt tage perkeren ud af ghettoen, men man kan ikke tage ghettoen ud af perkeren. Han er afhængig af andres had, hash og cuttet coke – han er rendyrket konfliktofil og rager sig uklar med bander og politi og ender i en kemisk spændetrøje i psykiatrien. På siden står nogle zionistiske holdningsagenter og gnækker og giver high five til Søren Espersen. Alle klicheer om unge arabiske mænd bliver bekræftet i en saga pakket til at banke den sidste rest af venligboer og hippiesvin på plads ved grænsebommen. Oprør betaler sig ikke, transendens er umulig, selvom man SPREDER GULDKORN MENS ALLE SPISER HAVREGRYN.  Selv kultureliten kan ikke vaske en nigger hvid. SIKKE ET MARERIDT. Vågner i sved og ser nu at ALLE HAR VÆRET VENNER MED YAHYA – men ingen gjorde noget på nedturen…

7.49 Lad nu være at blive forarget: jeg har nydt corona-karantænen – hvad kunne jeg ellers?  København var ryddet for shoppere, turister og breezer børn. Jeg savner ikke biografer og svømmehaller. Nu mangler jeg bare at forgifte duerne, så er det perfekt. Det har mindet om at være på barsel – bare uden butikker, cafeer, venner, familiebesøg og legepladser. En stor omgang jorden er giftig, der har tvunget folk til det der buzzwords-nærvær, de fleste reelt hader. Værst er det at alle offentlige toiletter er lukkede. Jeg er holdt op med at drikke espresso oveni parmesan og rosiner nu, og jeg har en hundepose med til min datter. Overvejer også en sammenfoldelig lommeskovl. Genåbn alle toiletter nu, vores rækkevide er seriøst begrænset. Gid de slukkede lidt for nettet også.

10.06 Det er første maj – husker noget om bamses venner live, jordhooka rygning, folk der pøller i gennemsigtige buske uden blade på og skægaber med Stalin tshirts og en masse gymnasieelever der danser med folk i rullestole. Nu er det  lidt synd for 1 maj – ingen vil vedkende sig de er arbejdere mere: de er boligejere, bistandsklienter, FCK-fans, kreative, studerende, gamere – alt andet end arbejdere – den identitets-hat orker ingen mere. Kommunismen var oprindeligt et mellemstadie mellem kapitalismen og målet –  en tilbagevenden til det oprindelige ansvarlige rene anarki – før anarki begyndte at betyde kaos og riots. Jeg gad godt noget helt chill anarki, er pænt træt af magtrelationer og pengestyring. Desværre sad kommunisterne fast i mellemstadiet og blev magtliderlige, de glemte målet, den totale frihed. Historisk affødte kommunisterne en masse rædselsfulde diktaturer, jeg bedst kan beskrives som statskapitalistiske. Måske skulle vi bruge første maj på fordomsfrit at gentænke et utopisk samfund, så vi kan finde vejen derhen i stedet for at være fanget i lappeløsningspolitik, der minder om et gammelt ægtepar der skændes om husholdningsbudgettet. Vi trænger til en model. Men det bliver heller ikke til noget i parken idag – staten har garanteret lejet den kinesiske vejrkontrolmaskine igen i år. Det er ikke 1 maj, det er mig først.

12.23 Jeg var på Rigshospitalet…der var kun en indgang der var åben, og folk stod i kø for at spritte hænder af. Inde på hospitalet var alt ved det gamle. Ingen handler eller masker på personalet, der var kun rumdragter på corona afdelingen.

14.00 Jeg er med i endnu en Zoom debat. Jeg møder en klog mand med en næsten livslang uddannelse, der mener at virusen ikke findes, da man ikke obducerer – det er vist noget med nogle super rige der vil crashe økonomien og udrydde en masse overflødige, der hverken arbejder eller forbruger nok så de kan sælge de kommende robotter. Forfriskende tolkning, jeg er nok nød til at tæve youtube igennem for at kunne tale med – spørgsmålet er så om der er nogen der gider tale med mig bagefter. Jeg er rystet over manglen på kritik eller opposition – alle holder kæft og retter ind – undtagen Mai Maniche.  Hun kan sælge guldagtige ting med ledige konfliktofile standpunkter.

18.30 TV avisen – Kommunikationsforvirring: søerne er ensrettede, børn må ikke lege fangelege, vi må ikke løbe i parkerne og vi kan få bøder for at sidde på Bryggen plus grænserne er lukkede – MEN det er ok at dyrke single sex, gå i Ikea eller være Italiensk pendler der arbejder på Metroen elle betale for at blive hostet i nakken hos barber? Er det bare mig der er dum og forvirret? Hvis regeringen ønsker vi følger anvisningerne tror jeg en mere konsistent corona-kommunikation ville hjælpe? 20.42 Jeg gør hvad alle bør: ringer til de mest følsomme singler, og hører hvad der sker, for det må være svært. Den lukkede boomer og har sendt en del på gaden, da overlægen fik virus. Kokainen er endnu mere fyldt med ormekur nu – der giver kemisk aids. Det er en udrensningstid, hvor man fremskriver historien – der er mere alvorlige ting end viskelæderbutikken og identitetsmarkøren Arnold Busch der lukker nu. 

21.01 Jeg har endelig fået tid til at se hele Netflix og endda noget DR fiktion – men alt er ved det gamle: generaliseret stereotyp følelsesporno – tidsrøveri. Heldigvis har jeg som den sidste i verden opdaget Hayao Miyazakis film på Netflix. Det er børnevenligt, mangler totalt normal dramaturgi og meget høj kvalitet. Så har jeg fundet mine egne film på nettet, hvis du mangler lidt fest eller anderledes dokumentar så se dem her:

DE GRÆNSELØSE – se en MORTEN VAMMEN FILM her