9.11 Jeg tænker for meget på min datter når hun er i vuggestue – så jeg har besluttet mig for at skære i min arm hver gang jeg tænker på hende – idag er jeg forkølet og må aflyse det mest voksne

10.11 Jeg må leve op til mit mantra om at “omfavne det smukke i det normale” – og “at jeg er for fint til at røre ved dagligvarer”  så jeg dropper Irma – og går i Føtex – hvor en række af tidens smukke mandetyper nyder gevinsterne ved de afledte sideeffekter af skærmlivet – vi har de idoler vi fortjener.


10.13 Jeg kan f.eks købe en lille bid af Mads Christensens aura via nogle pænt syntetiske Paul Smith -kopi-sokker – det er næsten som at have et Rolex på hver arm ligesom frække Mads. Eller komme lidt tættere på Olivers sublime sixpack og funky liv med et par – forhåbentligt forede – mandetrusser.

10.15 Ellers kan man lære at buldre pa jazztromme som en alkoholisk neger i 1950erne eller komme til også at pine naive unge udkantsbørn til at lege strip gladiator-karaoke ved at læse Blackmans nye bibel.

10.20 Eller måske blive lige så klog som Jørgen – der kan få prime time taletid om f.eks hans metaforfrie betragtninger om yndlingsfrugt – ved at købe en bil der ligner en gummisko?10.23 Det er sku så synd ovenstående gentlemen, der ikke bare kan leve af det de er gode til, men er nød til at bruge deres stærke udstråling til at få lort til at skinne. Er danmark blevet en cargokult? Det minder mig om afrikanske stammefolk der sniffer næsehornspulver for at blive større.

10.24 Det slår mig at det gennemgående tema for de ovennævnte er narcisisme – der er så udbredt at den er opgivet som dianogse – men åbenbart er en fed personlig drivkraft og efterspurgt vare.

10.25 Jeg er misundelig – jeg vil også have sokker, underbukser, biler og bibler – ikke bare en ide-fontæne på nettet. 

10.28 Nu ved jeg hvorfor det er billigt i Føtex – køen…men ok den affødte da flere tanker end den korte kø i Irma

11.02 Et par Romaer vil ind i mit gårdmiljø – jeg er ligeglad da jeg er tilhænger af genbrug generelt – men min nabo bliver hysterisk og smækker porten i hovedet på en gravid Roma – “de lurer bare for at lave knæk” – det er så ikke min erfaring – i min lokale Netto går de altid ind med tomme flasker og køber toastbrød og mayo og noget helt okkult udefineret kødklisterpålæg de kører ned med energidrikke på tilbud de indtager liggende på jorden foran supermarkedet – alle normale fattigrøve ville da stjæle nogle flasker rødvin og en steg og hoppe i havnebadet – men ikke de her drenge, der dyrker et uforklarligt æreskodeks og en omvendt æstetik der får dreadlocks til at blegne. Men hej, måske var Roma-damen ikke gravid, måske var det en medlidenheds-udvidende fake-gravid pude?

11.22 Numerologi – 11 er et meget meget magisk nummer – jeg har ærefrygt for denne dagbogsdag 11- Kabbalaen fortæller mig så mange fortolkningsåbne ting så jeg kan kun konkludere – der er energi i lortet – ligesom når man skifter navn til shirleyz, Medina Danielle Oona Valbak, Frederikke Hansen –  jeg overvejer Norton Wagner eller Morton Amen, men regner stadig på det…

12.01 Er småsyg så nu skal der lures skærm – Gurli Gris – der rummer stor zen-visdom:

13.02 Spoler gennem en 10 timers Vietnam dokumentar på DR2 for at genopleve min sort-hvide barndom – dengang fotograferne bare tog med i felten ureguleret og der var folkedrab i tv-avisen – før spindoktorer, rating-ræs og forsvarets mediecenter fik blodet tørret af skærmen. Der er for lidt med bombepiloter i serien, men finder det klip med den napalmbrændte pige i chok som facebook censurerede. Filmen er endnu værre og jeg bryder spontant sammen – måske fordi hun ligner min bonusdatter…og fordi det stort set samme – lemlæstelse og drab på tilfældige civile foregår ligene i Syrien, Sudan, Mexico og en masse andre af danmarks handelspartnere.   Eller fordi jeg bag den perfekte facade er dybt ulykkelig? Forsættelse følger…

13.20 Det bimler og bamler – Har noia over Googles nye talefunktion – hvis man virkelig kan imitere alle stemmer og få dem til at sige alt er konsekvensen du nu skal kende et kodeord for at angive du er et menneske og ikke en klon – forvent Morten Vammen´s verbale Voight-Kampff test – her er den oprindelige:

14.55 Lurer videre…ny forskning fortæller prutter binder partnere sammen – jeg tror da på det i teorien – det viser man slapper af i hinandens nærhed – men jeg tror bare vores kulturelle kodning mod prutter er stærkere. Japserne har allerede taget prutter til det næste niveu:

15.30 Henter dværg-dronningen til tour de legeplads – de er ens men forskellige – nogle leverer uendelige euforiske gyngeture, geder man kan gramse på, andre har sandkasser der stinker af dyreurin, feltbane-agtige børnefælder hvor de svage børn helt Darwinistisk kan sorteres fra når de smadres mod rå beton fra misvedligeholdte klatrestativer, nogen legepladser er som FN, en levende multikulturel utopi, andre har sølvpapirs-kugle gylpende pezz-figur-agtige pushere i buskadset16.07 Jeg er lykkelig i min plastiske faderrolle – også på Pappegøjelegepladsen. Desværre ser det ikke ud til alle har det sådan. Jeg  realiserer det vedvarende fælleselement ved alle legepladser er de stakkels dødtrætte forældre, der ligner noget kogevasket plettet udsalgstøj med praktiske lommer. Ansigter med vaskebjørneringe under øjnene og pærefigur. De er stået af – personlig hygiejne er ligesom søvntimerne holdt til et absolut minimum – forældrene er komplet afsexualiserede og blot tjenere for familien, presset i en bermudatrekant mellem accelererende udgifter, kortere arbejdstid og mangel på søvn. Chefen og partneren ved bare du ikke kan skride uden hele korthuset vælter, og de invaderer dig og tæppebomber din tid til du ikke ved hvad du selv ønsker eller hedder mere. Livet er reduceret til ren afsoning, og tiden siver som sand i et irreversibelt timeglas – men til gengæld er man så en god forældre – det vil sige – det er jo aldrig godt nok – man kan altid lige læse en mere avanceret godnatbog eller købe flere farver, eller måske er der en friskole der er bedre et sted derude? Din lyst, dit liv – er reduceret til den der kogevaskede Ramones Tshirt du købte i H&M du havde på da du scorede – men ikke rigtig har haft tid til at finde ud af hvad betyder.  Måske burde der være en lov om at alle nyforelskede der  skulle sidde på legepladser en uges tid før de tager kondomet af?16.20 Tænker på bjørnebøsser – helt frie til bare at spille GTA og ryge øko-skunk mens de drikker microøl og sutter og suttes – helt behårede, tykke og frie…eller måske er der et andet sæt problemer der følger med der?

23.05 Går til ro med en klassisk video, essensen af Danmark:

 

23.23 Jeg skriver alt for lidt om min fantastiske kæreste – så her er nogle billeder af os i forskellige klassiske parforholdssituationer – godnat.

Læs alle de tidligere kapitler her