Efter den første bølge corona heldigvis viste sig mest at være en autoritetstest er datingmarkedet eksploderet…al den isolation har udløst en masse skilsmisser, så der er så mange saftspændte singler med hudsult derude der fedter med deres mobiler lige nu, så vi har indsamlet ærlige råd fra et panel af supersingler, der i sagens natur gerne vil forblive anonyme:

Lad være med at tale mere end højst nødvendigt om din ex. Din nye kæreste gider ikke høre om Brian, Tonni, Britta eller Trine – især ikke når i er nøgne. Hvis din date spørger til din partner-historik så prøv at lyde harmonisk og afklaret.

Brug ikke ordet “vi” om dig og din ex. Det virker som om du stadigvæk ikke er skilt, og lever i fortiden. “Vi” er dig og mig, din nye kæreste, nu og her, på vej mod en fantastisk fælles fremtid. Lad være at forvent du er i et nyt forhold på første date, det kan udløse nærhedsangst – tag det minut for minut

Jo mere du åbner dig, jo mere får du igen. Det er svært at blive forelsket i en lukket person. Så tag chancen og luk op – vi er allesammen banale – og fantastiske.

Stå inde for dig selv og dine følelser. Vis hvem du er og hvem du er vild med, uden at skamme dig eller være bange for at krænke – hellere før end senere.

Lad være med at kritisere din egen krop og dit udseende. Det ødelægger din kærestes mulighed for at dyrke dig som den gud du er. 

Lad være at kommenter på datens udseende – selvom de ligner en græsk statue tror de du lyver…tak til modebladene for en generation med lavt selvværd og urealistiske kropsbilleder.

Lad være at tale politik. Folk stemmer som deres klasse, job og forældre. Det betyder ikke så meget, da alle partiers politik stort set er ens.

Lad være at tale religion, indvandring, løn, mellemøsten, feminisme, race eller corona. Det er minefelter.

Vær frygtløs. Det er fedt at turde elske og involvere sig. Husk at du er fantastisk – ellers prøv at være det – og drop det lave selvværd – og din hæmmende historie og dine negative selvbilleder

Lad være at skændes på sms.

Digital jalousi – lad være at snage i posteringer på sociale medier, hvem der liker din dates opslag og hvem daten liker

Prematur offentliggørelse af forholdsstatus på sociale medier er også forbudt.

Snagen i telefon og computer totalt forbudt.

Split alle regninger på en henkastet afslappet non-statement måde

Sørg for din date altid er nær et ret offentligt wc – mange har svært ved at bruge private toiletter eller dit…

Se hvad daten fylder i bland selv posen – slikvalg siger meget om personlighed

Elsk med ansigterne væk fra hinanden –

Coronaen lusker stadig rundt

Gem dine kinks til en senere date – lad være at rulle det helt store specifikke show ud fra starten

Tal om sex. Sex bliver det kun federe af  vi kommunikerer om det. – hvis sproget ikke bliver for vulgært eller klinisk – det er ikke sexet. Vis din lyst i stedet. Altså når i er kærester og fortrolige, ikke før…

Samtaleemner. Lad være at tal mere end 40% – lyt lyt lyt og lad være at lyde som du læser dit CV op. Hvis du keder dig så spørg ind til datens interreser,  passion eller personlige (ikke sexuelle) historie. Det burde du kunne relatere til. Skift emne hvis det er uinteressant i stedet for at fake. 

Grib situationerne og scenarierne omkring jer og tal om hvad der sker lige nu og her.

Psykopattesten. Hvis din date ikke kan tale om barndom, forældre, egne følelser, indre liv eller tidligere forhold på en reflekteret, empatisk eller afslappet måde ringer alarmen.  Hvis din date bare spejler dig eller har svært ved at læse følelsesmæssige nuancer – ditto. 

Hvis daten kun har korte realtioner og bagtaler alle er du nok en næste i rækken. 

Misbrug. Lad være at find en med de samme dårlige vaner som dig – om det er Netflix, sneaker-samling, croquis eller rødvin. Det vil gøre det næsten umuligt at komme videre, i vil normalisere jeres skævheder og sidde fast. 

Du må ikke sige daten er sur – selv hvis daten bløder, er syg eller har tabt i fodbold eller i fodbold på tv eller fået et skattesmæk. Glem sur ordet. Hvis du opdager et mønster så brug kalenderen og find de gode dage til at mødes.

Venner – lad være at tal om dine venner af det modsatte køn. Lad være at kommenter folk af det modsatte køn når i ser film. Husk du nærmest er jomfru og ikke har en erotisk fortid.

Lyde: ingen smasken, prutter etc. Tal sagte i det offentlige rum om neutrale emner.

Tøj: ingen shorts før maj, ingen cargo-pants, ingen fodboldtøj, spar på makeuppen, mobile sko – ingen orker bære deres date rundt.

Børn: aldrig kritisere din dates børn. Aldrig rette på dem eller blade dig i opdragelsen. Bare vær den fede konfliktfri legeonkel m/k. Husk du  aldrig har bollet andre, mens datens børn er verdens centrum.

Jokes: lad være at gøre nar af andre, det gør din date paranoid. Vær positiv og uironisk. 

Morgen: du skal stå op i solidaritet når det første vækkeur ringer. Accepter de fleste er smadrerede og har dårlig ånde, pas dig selv indtil du får et klart signal om daten er klar til at kommunikere. Husk begrebet “morgenmonster”.

Mad: du må ikke være bedre end din date til at lave mad.

Musik: undgå at kommenter på datens musiksmag, da de ofte hænger en masse identitet op på DERES musik. Overlad musiksnak til samlere og djs.

Svigerfamilie: når i har set hinanden et stykke tid skal du afsone tid med svigermekanikken. Lær af det, kig på hendes forældre og hvorfor din date er som den er og  lær hvor daten måske ender, men glem Freud.

Hav aldrig billeder af din hund, dine børn eller din ex på dit profilbillede. Det er ikke godt nok at overstrege dem. Hvis hvor dejlig DU er. Guiden er ikke udtryk for redaktørens holdninger – han er i lykkelig symbiose på 5 år. Had mig for det singlesvin.

GUIDE: an ever-growing incomplete A-Z of sex?

En bluffers guide til mænd på Tinder

En bluffers guide til porno