Siden før vikingetiden har vi haft behov for at flygte – nogen vil sige transcendere  – vores banale hverdags-virkeligheds-bevisthed.

Jeg er blevet helse-hellig og veganer. Kæmper kun med kaffe og sukker i min babyboble af ren ufortyndet kærlighed. Men…

Men forleden pressede jeg næsen mod ruden til en anden virkelighed, jeg troede var gået i sig selv – en virkelighed hvor alle har et nummer til en takeaway dealer, hvor man får MDMA før man får sin første kæreste, hvor man spiser steroider for at vokse før man er udvokset som man får plasticpatter i konfirmationsgave.

Rige og fattige, unge og gamle – alle er på alt og det er blevet større end sidst jeg var tourist i det kemiske parallel-Danmark. Selvom hjernen først er udvokset når du fylder 24, og at du ikke engang ved hvad der er i produkterne i supermarkedet, fyrer folk stadig rusmidler fra det sorte marked i knoppen som var du på TItanic.

Guide til partiernes rusmidler her.

Nu dyrker danskerne kontroltabet som aldrig før. De officielle tal er 800.000 der drikker for meget, der er 300.000 om dagen der tænder en rasta-smøg, 400.000 på nervepilller og 400.000 på diverse smertestillende….Derudover har vi næsten verdensrekord i indtag af hyggestoffet slik…8.18 kg årligt i gennemsnit. Man skulle tro der var en stor nazi-plan hvor de overflødige masser gasser sig selv op til robotternes indtog…

Alkohol: Et organisk opløsningsmiddel, som ville blive forbudt prompte, hvis det blev opfundet i dag. Det fås for en slik og er den lim, der kan binder alle danskere sammen ud over Matador – det opløser alle segment-skel som en landskamp.

Ud over at kunne starte slagsmål og fjerne trusser kan alkohol dræbe: Du skal blot bælle en liter vodka hurtigt, så slukker du for evigt.

Ud af de cirka 40 mord der årligt begås i DK, foregår 30 af dem i i folks egne hjem med flasker, knive, dekorations-samuraisværd, hjemmeværnsgeværer og kageruller. Mord udført af folk, der udmærket kender hinanden, en kæmpe branderterer og affekt over utroskab, gæld, matador-spilleregler, og hvad alkoånden ellers besætter dem af under det ugentlige kontroltab.

Spis noget antabus og tag jer sammen. Alkoholikere er et ynkeligt løgnagtigt depressivt folkefærd, se bare alle dem, der var med i danske 70’er film og deres forsømte børn der piver idag.

Jeg er nød til også at nævne de alkoholikertyper, der iscenesætter deres misbrug med patetiske lovsange til rådne druer fra særlig fine marker eller tosser rundt og roder med mikrobryggeriøl med husblas i.

Eller endnu værre, de tosser der påstår de bliver kreative af lortet. Fuck dig Tom Waits – du er en multimillionær der har råd til at få klippet dine dumme demoer til plader og en tur på Betty Ford – det har dine fans ikke. Det er menneskerne, ikke stofferne – der er kreative.

Få et liv. Gå ind i et parti, eller få et rum med samlesæt fra nazitiden. Der er ikke noge, som gider kneppe jer, når i spiller vigtige med jeres gammelmandsagtige snobbede gourmet-gøgler-gejl.

Alkohol er suverænt det stof, der skader flest mest og er dyrest for samfundet, og det alle misbrugere starter med – og ofte ender med.

Coke: Bedre kendt som luderkrudt, dødspulver, pift eller blot snavs, deraf udtrykket: ’Er du ude i noget snavs knægt?’.

Psykonalysens far Freud´s reseach blev grundlagt på coke: En flok top-neorotiske mundlamme fruentimmere fik noget taletalkum – bestilt via det lokale apotek i Vienna – i slutningen af 1800 tallet og fik tungen på gled.

Patienternes velvære og dermed selvtillid boostedes af lykkepose-pulveret. De fik ævleren og gnavede i Freuds trommehinde som liderlige bævere, hvilket fremskyndede hans ellers ekstremt tidskrævende stenede sofa-samtale-sessions meget.

Psykoanalysen blev grundlagt på stoffet, og Freud udgav bogen ’Aus Kokain’, der hurtigt blev tabuiseret, da patienterne senere fandt apoteket selv  – og glemte at sove og spise, hvilket som bekendt udløser paranoide psykoser – og dødsfald.

Efter at være en kultting i jazzmiljøet, klipper vi til de glade 1970ere, hvor Coke bliver lanceret som disco-jetsettets Concordepulver. Det drypper ned i pris (og renhed) og bliver stort i Danmark, først primært blandt afdankede stjerner, strippere, gangstere, milliardærer og kokke – folk der er peaket men vil holde det gående kunstigt af angst for nedturen.

Pikken ligner en grønlandsk isreje, og pulveret styrer toppen af behovspyramiden til børneopsparingen og huslejen er sniffet op og kortene knækkede, og du finder dig selv vægt- og grænseløs, mens du eftersnakker snusfornuftige psykopater, du intet har tilfælles med for en ekstra streg pift fra lykkeposen, blot for at gemme dig for dem skamfuld i Netto onsdag eftermiddag. Det er den nemmeste og dovneste vej til lykke – i honeymoon-fasen af din affære med den hvide dame.

En flot nyere udvikling i colaverdenen er, at man allerede i Sydamerika tilsætter ormekur fra landbruget, der svækker immunforsvaret, sammen med andre cancerfrembringende sager, for at forlænge rusen. En retskemiker i Danmark faldt meget i over 100 samples.

Dansk coke er typisk max. 25% rent og koster fra 300-1.200 kroner alt efter, hvilke røverhistorier, der hører med, og hvor tæt på kilden du er…Det koster typisk 10.000 for et kg 80% i junglen, så chancen for det ekstremt lukrative marked af let transporterbar “valuta” går i sig selv er foreløbigt er ganske minimal.

Læs en superbrugers erkendelser her.

Måske er coke ikke smart mere. Men alle ringer alligevel efter noget driveby-takeaway-snavs, når de har drukket en kvart flaske vodka hver fredag, som var det 2007 eller 1995. De fleste kan slet ikke tåle ren kokain, men bruger svagt cuttet coke til at styre deres uncool brandert og styre dem, der ikke har et dealernummer og 600 kr. til overs. Det er primært et kontrastof til alkohol, og en måde dem med posen kan styre dem UDEN posens fest. Og et socialt kontrolstof. Manden med posen styrer festen.

Kokainindustrien estimeres til at være på størrelse med bilindustrien og køres tydeligvis ikke bare af anarkistiske mafias, der er gået storpolitik i den, selv CIA er indblandet.

Det smarte ved coke er, at når du vågner efter weekenden er du blevet en hyperliberal, der blot vil have flere penge til mere coke til han ligner en stenstøtte af Pierrot. Americas cup of coffee.

Speed aka. ’den billige’, Pola, Weakend-mel, eller blot “den daglige” i Jylland: Den mere syntetiske og billigere amfetamin var et hit på østfronten, og selv den stressede Adolf nappede det totalt kropsfjendtlige cykelrytterstof i metaamf-versionen, der sætter krop og sind i et slidsomt vitaminfattigt alarmberedskab.

Jeg ser det KUN som tilsætning i klubstoffer som coke og emma her i smørhullet, men det skulle stadig være stort blandt voldsliderlige tyrekalve med tribals og fjederhale-Nikes i randzonerne. Især når de skal trampe igennem et par dage til den evige dakke-dak musik i Randers og lignende steder, på lokale kloner af Discotek In i 90erne – bare hooligan-hårdere og uden Baffalos.

Nogen påstår ritalin er det nye, billige og rene amf, men hvem orker heste rundt som en robot i dagevis på noget lavet til ADHD-børn. Jeg tager en kop kaffe i stedet. Meth og crystal  er så turboversionerne, hvor man ender som en grå tandløs tosse endnu hurtigere. Kender en der blev overnaturligt liderlig, men ikke kunne andet end at rende rundt på gangene og lytte på et bordel i tre dage.

MDMA aka. E, Emma: Stoffet, der fik den hvide mand til at danse…men ofte alene.

Hvis musikken kæler for din hud, og du sveder og krammer tilfældige mennesker i en kunstig empatirus, er der noget MDMA i det, du lige luskede i munden eller næsen. Emma åbnet mangt en mands kemi-kælne popo, thi det som alle andre amfetaminvarianter trækker kødkompasset sammen men åbner prostata til ler-leg. I gamle dage var E euforiske, nu er de mere indadvente og mørke – måske fordi der er PMA i?

Bagsiden er så en forfærdelig seotonin-ubalance ugen efter og en fetish for lange monotone mix i 128 bpm. Husk vand. Lad være at drikke sprut på E, og husk mange af de originale ravers fra første hold i start 90erne nu krammer en bong på antidepressiver på en skummadras et sted i pastaskrue-provinsen, ikke Ibiza eller Goa som det ser ud på deres Insta.

Hash/pot aka. hippiecrack. 300.000 daglige danske brugere kan ikke tage fejl: Den demotiverende fniseurt er stadig det største ’alternative’ stof blandt dansken, der ryger mere end selv Hollænderne, i disse stressede tider. I 2018 blev det sågar lovligt at udskrive lægeligt mod smerter.

Politiet anholdt 80 fra Pusher Street (inklusiv en ex-politimand) i et hug, men blot en halv time efter flød gaden igen med hash…til samme pris, trods massive konfiskationer. Hash er en enorm forretning og kan fås, som var det lovlig,t på nærmest ethvert større torv i Danmark. En undersøgelse siger der kun er mellem 5-18% cannabis-plante i det i gennemsnit i Europa…romkugle.

Hvor man før primært hentede det via kamel, kuffert & båd i Marokko og Spanien, dyrkes det nu i skunkform i nedlagte landbrug i udkantsdanmark af blandt andet indespærrede vietnamesiske slaver på flydende gødning eller på rockwool under timet kunstlys og høstes mange gange om året. Der er strøm på vidnerne så man hverken kan komme ind eller ud.

Planterne ligner stressede broccoli – grå thc krystaller og er meget kraftige, men min lokale hippie siger, der mangler et beroligende kontrastof (CBD), der er i dansk udendørs knastør hippie pot…skunk er som manisk jungle/drum & bas kontra den mere stenede rygeromkugle-hash-raggae.

Man kan risikere at vågne efter ti år i et bjerg af rudekuverter og hackysacks til lyden af et dub-mix af Red Hot Chilli Pebbers, hvis man ikke passer på, eller som en hash-klog børnevoksen i for stort hiphop-telt, komplet med en rygsæk spray-kander, indendørs-skalle-skjuler-kasket med prismærke og sjældne sneaks ingen forstår. Måske har man endda fået uvaskelige hvide dreads med mider i.

Ryg FØR du drikker hvis du ikke vil knække dig – hvis du insisterer – og pas på med kiosk-slik, lorte-tv og kager. Tror/håber det snart bliver semi-legalt ligesom i mange stater i USA.

LSD/Svampe: Disse transmitter-substanser er ikke underholdning, og du vil ved optimal dosis opleve et tapasbord af psykoser og egotab, når du bliver skudt med den kemiske elevator op på toppen af buddabjerget, så trommehinderne popper.

Forvent dødsoplevelser og  elastisk tidsmagi. Alt bliver ét, og du bliver ét med alt. Mikro bliver makro og tilbage igen. Du bliver som en filterløs baby-gud igen. Grin af det, hvor billigt det er, at det bare er noget flimmer der går over – eller bliv sindsyg.

Det er ikke tilfældigt CIA investerede kraftigt i LSD, både som våben og forhørsmiddel. Det er måske det stærkeste stof overhovedet, og man ved først, om man er landet i den rigtige dimension dagen efter…Tag en svømmetur eller en tur i skoven med slukket telefon, undgå goa-techno, stroboskob og neontøj – også uden LSD.

Hvis du absolut skal lave reseach er de spidse nøgenhatte, der gror på dyrelort om efteråret ved nattefrostens start klart at foretrække.

Svampe er gratis, mildere, varmere og kun fire timers hjernedans og sansecirkus. Alle de gamle glemte harddiske tændes, så det er mest til curlingbørn, der er produkter af en lykkelig barndom og terminale kræftpatienter, der vil face deres dødsangt. Der er en del forskere og yuppier der microdoserer for tiden, men det er vist mere for at øge deres performance på markedet – et kosttilskud til hjernen, ikke en metal rejse.

Blandet knas for kendere – Poppers giver efter sigende giver en fantastisk orgasme udover en episk hovedpine, der gør et seriøst misbrug umuligt.

Det minder lidt om det sikkert snart ulovlige lattergas, der giver alle forfrysninger på hænderne og bedst indtages siddende, da man kan vælte.

Det sjoveste, jeg har oplevet, er musikken kører langsommere og stemmer bliver pænt mystiske…og BANG så er man normal igen, ligesom DMT, der er en hæftig gang astral-alfe-jam…Du er helt væk i en mystisk parallelvirkelighed og kan opleve flere afsnit af noget usammenhængende asocial Game of Thones-agtigt flimmer i en frokostpause og være tilbage i callcenteret ved dine fulde fem bagefter.

En anden asocial og heldigvis håbløst umoderne hobby er heroin. Et selvmordsstof for dem, der ikke har nosser til at bruge pistol eller barberblad og gerne vil pine deres nærmeste med en masse negativt rod før gennemsnitsdødsalderen nås omkring de 41. Bare lad helt være. Russisk roulette er bedre. En undersøgelse viser at 70% af brugerne er misbrugte fra barnsben – kunne forklare hvorfor de vil slukke deres krops signaler. Det er ikke for sjov, det er en sygdom.

De fleste junkier idag tager så ikke heroin mere, men en underskov af lovlige receptpligtige piller du kan finde i medicinhåndbogen – der er fede at lave knæk på. De kommer fra lægerne, men bliver recirkuleret sort.

De fleste junkier i dag er på metadon og tager kun heroin sjældent, men søger så kicks i det eskalerende ryge-kokain/freebase/crack og kokain-fixe-anti-miljø, hvor man zombieficeret og aggressivt render rundt som et målsøgende moralfrit missil efter næste pibe eller fix hver halve time, indtil man bliver tosset af søvnmangel. Bemærk det er det samme stof, du sniffer på klubben i weekenden, blot renere efter et lækkert afkog i salmiak eller bagesoda.

 Ketamin er oprindeligt hestebedøvelse og perfekt til daterape, da kun hjerte/lunge funktionen virker under påvirkings-vågeblusset – tages bedst i en sofa iført voksenble med en sygeplejerske på en cola-nedtur. Fistfucking blev vist opfundet på ketamin.

Derudover er der en skov af netstoffer der hele tiden muteres for at undgå lovgivningen, Echelon og tolderne. Nikotin: se ’Insider’ igen, hvis du magter Al Pochino´s overspil. Du taber lysten for en tid af den film. Sovepiller er bare noget farligt bras, og selv sportsfolk dør af dem efter en pulveriseret bytur. Tag en mad og en spiller i stedet. Hostesaft har ikke kodein elller opium nok i sig i dk til du kan lege trap-mumle-rapper – du skider lakrids før du når at mærke noget.

Rusmiddeldebatten har altid været præget af dobbeltmoral, skyndebukkeri og nedad-sparken. Ofte fra Politiken plus typer der “kun” drikker en flaske Barolo dagligt til gourmetmiddagen, hvorefter de napper en viagra og en sove/nervepille og bagefter klarer de kroniske tømmermænd med hovedpinepiller, smøger, kaffe og kage, før næste fad-frokost eller rødvinsmiddag, hvor de fordømmer de unge og underprivilegeredes indtag af weekendstoffer, de selv nasser af kollegaers poser til den årlige julefrokost. Generelt er der ingen der er bedre end alkoholikere til at svine ’narkomaner’ til.

Hver dag foregår en massiv, men helt normaliseret lammelse i “verdens lykkeligste land”, (som internationale lufthavnsmagasiner, sponseret af Fritz Hansen, kalder Danmark), hvor det reelt kun er blebørn der er helt clean….Her er lidt om ’hvorfor/hvordan Jeppe drikker’, og hvad han spicer det op med efter mørkets frembrud.

Personligt mener jeg, vi skulle erkende at katten er ude af sækken, og vi ikke kommer tilbage til de “rene” drukkultur i 1950ere – før hippietiden åbnede det kemiske bal. Husk mafiaen blev grundlagt på alkoholforbuddet, og folk får deres kemi-bras ligegyldigt hvad, og pengene går til bevæbnede bander globalt, så hvorfor udkonkurrerer staten ikke det sorte marked med kontrolleret kvalitetsknas og bruger overskuddet til information, forebyggelse og behandling?

Nu er du lidt bedre orienteret om de mest almindelige rusmidler. Husk, der er forskel på brug og misbrug, på krydderi og hovedret, på underholdning og reseach, på flugt og på nydelse. Husk ikke at blande uppers og downers.

Afhængighed er mange ting, man kan være hooked på penge, sex, sociale medier, skinkesalat eller endda rollen som x-misbruger. Hvis du har problemer eller vil tage dem i opløbet fordi du venter på weakenden, eller er nød til at krydre deres liv konstant er der gratis hjælp via smart recovery, NA, CA & AA. Google det nu. God fest.

Her er en teoretisk guide til at sælge narko på nettet – lad være.