Vi glemmer ofte den magisk gave musik er, glemmer hvordan lyde kan ændre vores humør, puls og kemi – og iscenesætte og parfumere selv de mest dødsyge hverdagsscener og gøre dem mere festlige – eller tragiske.

Musik er måske blevet overhalet af Netflix og SoMe som det vigtigste samlende kulturelle forum – men det er stadig Danskernes største hobby – efter sport og mad. Det er soundtracket til vores liv, små kapsler af tid vi kan genopleve med et tryk på en knap overalt – (undtagen via DJ pulte – de eneste dimser der ikke kan streame al musik direkte).

Musik nu er desværre blevet en marketingøvelse, hvor kun få musikere kan overleve – selvom vi bruger musik til at sælge og iscenesætte alt. Men musik kan stadig lave nye mentale rum, der viser os uendeligt potentiale.

Men måske lider du under at have fået din smag defineret da du flyttede hjemmefra. som statestikerne påviser…eller måske er du bare træt af alt det smagsdommeri, identitets-gas og stressende støj der er udenom meget musik? Vær nysgerrig igen – sluk for den fordummende taleradio, der ofte blot er Robinson for debatliderlige selvbrandere styret af usynlige interessegrupper….

Her er en vifte af mine tekster, links til mix og værker – der forhåbenligt inspirerer dig til at finde uhørt musik – eller lytte gammel musik med nye ører – og blive genforelsket i mediet:

FAVORITE POST-PUNK/POST-DISCO/ELECTRO CLASSICS

GUIDE: Musikgenre-ævl

10 CLASSIC ALBUMS

Techno: my early years

Min guide til DJ kultur

En bluffers guide til Funk vs. Fuzak

Favorit Punk Hits

GUD ER IKKE DJ MERE

Morten´s originalmusik gratis lige her

Mxll & Juel – the live mixes

Kraftwerk & fremmed(fri)gørelsen….eller hvordan jeg lærte at elske maskinerne

Morten´s Mixtapes

Masterpieces from the future? Hugo Chavéz´s music?!

DJ PRODUCER – angriber KBH 13/9!