Top punk tracks fra barndommen før electro og post-punk smadrede verden,  (lyt kun – videoerne er grimme). Da jeg var teen gik jeg i Haase, Bristol og Gry og søgte efter det mest ekstreme vinyl,  jeg så marcherede stolt gennem byen med i Creepers – min påklædning provokerede umotiverede overfald fra alt fra Bispebjerg boxeklub over livgardere og politi til selveste rockerbanden Bullshit. JA BØRN, dengang musik og tøj BETØD NOGET og kunne provokere stærke følelser, før den postmoderne ligegyldighed blev mainstream – og punk endte som en klam kliche i H&M eller som en hvid museums-rasta-variant. Men tilbage til pladerne – en utrolig  bred vifte af ideer og lyd lavet uden budget og udgivet for sjov eller fordi bandet mente det for ALVOR – en god antidote til alt det kalkulerede overproducerede it-BRAS på radioen nu – og måske mere relevant end nogensinde? Listen revideres løbende…

Dansk oi fra 2018 her

Mere om mig og TG her

Mere om min punk barndom her