Megalomania: jeg kårer hermed BLAZAR til årets medie – det er tid til at trutte min egen rustne trombone – BLAZAR er mit gratis netmagasin – helt uden reklamer, mediestøtte, sponsoreret indhold, redaktører, trends, interns, interessegrupper, funky grafik, bagmænd, skjulte hensigter, egotrips eller stavekontrol.
 
BLAZAR er antitesen til “normale” medier, der virkelig ikke er inde i en guldalder- de er blevet meget usunde med alt det kalkuleret indhold- men vi mærker hensigten og forstemmes oftere og oftere – kontra på BLAZAR hvor jeg skaber ideer fra hoften fordi jeg ikke kan lade være – her er originale hundredevis af rants, film og musik til du brækker dig – bare søg øverst.
 
BLAZAR danser mellem satire, analyse og konstruktiv kritik, uden tidens kedelige polarisering – baseret på jeg ikke kan holde min utaktiske kæft – så det er rart at se der er cirka 50.000 der læser med årligt – helt organisk og uden gammeldags medieomtale, boosts, kampanger eller andet af nymodens fake gøgl.
 
Du er naturligvis velkommen til at dele hvad du kan lide, der er knapper til den slags. Du er også mere end velkommen til at komme med indhold, spons og forslag – jeg er født nysgerrig: