Darkroom, neo-trance og post-Berghein hærg: folkene bag den nu legendariske klub Et Andet Sted har også et label, jeg har hørt deres seneste næsten gotiske raver EP med 4 tracks, hør dem her:

A1 Terkel Høngaard – HDKLUBKULTUR:  En knasende industriel bitcrushed flade, bliver til en god gammeldags baslinieløs tramper, en perfekt intro når der skal skiftes dj på en klub til en piratfest, ender i en mere opløftende pad.

A2 Hussar – A Messiah Is Born: Så rider vi ud over stepperne, hjertet banker i et ubådsrum, så et pænt storladent fuzz-tema – næsten som en guitarsolo. Mere metallisk perk pisker jagten yderligere op. Episk og morsomt. Hittet.

B1 HyperionORBIT – Asimov’s Ascension: Så gearer vi op, måske er det poppers blandet med meth der rammer gamer/cosplay generationen her…det er sukret og minder om aerobic musik eller game soundtracks og er renset for funk – ren dakkedak med potientielt enormt marked – er dette moderne blues?

B2 Hllw – Sleeping River: Så er vi i tranceafdelingen, men ofbeat “stardancer” bas – minder mig om en mørk jungle i Goa eller sletten på Amager tilsat lidt gabber kicks. 2.20 går der episk tema i den…så den uundgåelige 909 hat. I tredie akt er der som traditionen foreskriver lidt filternulderi. Jeg er ikke den rette til at fatte nuancerne i genren, jeg ved ikke hvad der er skidt eller kanal, får bare flashbacks til bodybuildere på hætter med bare maver og hvide piger med dreads i bedste 90er fræser stil.

Alt i alt en meget alsidig E.P. – fedt man skider på genre-spændetrøjer og “god smag” og bare giver den max gas. Gad godt opleve en klub eller være i en skov hvor denne EP blev spillet lige nu.

Bandcamp side her