Randers Copenhagen er kunstneren Simon Ganshorns nye tøjprojekt, skabt i samarbejde med Rasmus Hougaard fra organisationen Gode Penge. Simon: “Det handler om værdier og associationer. Hvorfor tænker du, som du gør, når du ser eller hører ordet Randers (Randers er den 6 største by i Danmark)? Det handler om hvor let vi fastlåser billeder, når de først er installeret i det ubevidste. Randers opleves af mange som noget der ikke forbindes med den “gode” smag. Vores projekt handler om at tage elementer ud af en forudindtaget kontekst og føde dem på ny. Som en omvendt Ilse Jackobsen Hornbæk – der sælger gummistøvler til dem der aspirerer mod Nordsjælland – vil han løfte Randers – og verden.”

Klassisk Randers stereotypificering

RANDERS UNIVERSITY ‘Real pullover’ bomuld kr. 800 – RANDERS ‘3Dminiskirt’ bomuld kr. 700 – RANDERS ‘Japan Classic’ bomuldsskjorte kr. 1200

Randers  Copenhagen handler om hvordan branding kan bruges til at opnå noget der når ud over produktets grundværdi, og hvordan personlige historier og dialoger kan manifesteres gennem uanede mængder af mulige fortællinger – hvilken fortælling vælger du?

Satire over Randers konsumkode

 

RANDERS ‘Pantofle slippers’ kr. 400

Randers  Copenhagen handler om mere end hippe, smukke mennesker, det handler om refleksion og potentiale, det handler om et mere omfattende reboot. Med Randers ønsker vi at bevise at alt placeret i den rigtige kontekst kan blomstre og indtage ny status. Instagram/randers_koebenhavn  

Randers; Polen Grand Prix – Dyne jakke kr. 2500 rullekrave kr. 1200

Simon Ganshorn: I min kunstneriske praksis cirkulerer jeg omkring objektet. Det der optager mig er værdi, genkendelighed og det modsatte. Kitsch objekter hevet fra een kontekst til en anden. Forskellige greb hiver hinanden op i en fælles nævner. Jeg ved ikke hvad der er mere rigtigt eller hvorfor vi værdisætter som vi gør? Ideen om objektet der fødes uden det helt store narrativ kontra det tykke narrativ og den “rigtige” kontekst finder jeg interessant. I mit maleri beskæftiger jeg mig ofte med uigenkendelige objekter og abstraktion, jeg ønsker at beskueren oplever frustration og samtidig glæden ved ikke at kunne afkode den virkelighed jeg præsenterer. I øjeblikket interesserer det mig at gengive objekter der bærer andre objekter. Jeg arbejder pt. på en serie af værker centreret omkring hylder. Det er hylden der er det centrale og ikke objekterne jeg har udvalgt til at stå på den. Jeg ønsker at synliggøre objekter, vi nødvendigvis ikke kategoriserer som værende specielt interessante og sætte dem til skue på en pedistal for at se hvad der så sker. Instagram/simonganshorn

‘PSYCH-K’ – 80 x 60 – olie på lærred – 2018. Se Simons site her

Gitteret: t-shirt: ‘japan classic’ bomuld kr. 450 C

Carlsberg byens galleri & kunstsalon/CGK er en udstillings platform i den gamle maskincentral i Carlsbergbyen. I mine kuratoriske valg ligger jeg vægt på at løfte interessante kunstnere, kendte såvel som ukendte, for mellem den spirende og den etablerede kunstner opstår der interessante dialoger og bølgerne går til tider højt. Det er interessant at parre forskellige æstetiske blikke og se publikums reaktion. Der er meget at hente fra de forskellige lag og dialogen finder jeg yderst interessant. Jeg kuraterer på Carlsberg byens Galleri & kunstsalon med min kollega Marie Anine Møller, som i øjeblikket tager sin MFA i Fine Art Photography på Pratt Institute. Det er et meget givende sammenarbejde hvor vi lærer meget af hinanden.  Se mere her: Instagram/cgkgalleriogkunstsalon

Udstilling af David Dellagi på CGK

RANDERS CONTEMPORARY
A new series of excentric basics 
“The Turtleneck” 160 €

RANDERS CONTEMPORARY / new series of excentric basics “The Turtleneck” 160 €

Kontakt Simon og køb her