VI danskere er nogle høje ariske Carlsberg-drikkende pornoficerede klaphatte der spiser vikinge-kost og bor i illums bolighus og ser krænkende Lars Von Trier film eller anden kvindemishandlings-nordic noir på B&O pejse eller roder med Lego med vores curlingbørn eller skænder muslimer, selvom vi kun taler med dem i taxaer og på fallafelbarer. Nogen gange har vi tættere – noget gange for tætte – relationer til au pairs og vores cykler.Vi er verdensmænd m/k, men ser Afrika som et stort farligt land vi har opgivet at hjælpe, Tyskland skammer sig stadigvæk over nazismen men holder røven oppe på EU, franskmænd er nationalister og livsnydere, italienere er mafiose analfabeter og bor hjemme til de er 40, schweizere betaler ikke skat, Østrigere er nazister, grækere er flade og har hår på ryggen, englændere har været på røven siden de mistede Indien og er hooligans, russere er radioaktive ludere, japsere begår selvmord og ser blækspruttesexvideoer, vietnamesere lugter af napalm, amerikanere lever i Hollywood eller i sex and the city eller er skydegale rednecks, grønlændere er kronisk stive incestofre – og kinøjserne er nogle bæløjede  risgnaskende kloner der lugter og er pjattede med rav, hacker dig, laver kopivarer, forurener og skider på menneskerettighederne men har givet os billige chips i telefonerne, fugleinfluenza  og søde – lidt passive – pandaer. De er humorforladte omkrig dødelige sygdomme, læser Jyllandsposten og er dårlige til at lave memes:

Vi føler os globalt orienterede, men magter ikke nyheder der ikke er underholdende eller film der ikke er på engelsk eller dansk. Vi er sammen om sport, pop og kageprogrammer – og kongehuset. Ellers skændes vi med naboen om hans livsstil og politik på nettet.

Vi er stolte af Aqua Lene, Viggo Mortensen, Oliefyr Eliason, Noma, Laudrup , BIG, Remee og Søren Kierkegård, som vi helt sikkert har tævet igennem.

Vi hjælper gerne USA med at bombe eksotiske lande, men kan ikke forstå der pludselig er terror i Danmark bagefter, eller at de fremmede er fremmedgjorte.

Vi rejser meget – trods flyskam – men mest til tivolificerede reservater for shopping, gerne med all inclusive – hvor vi har overfladisk kontakt eller slimhindeberøring med de lokale servicemedarbejdere.

Vi har  en lovgivning der gør at hver gang en opmærksomhedssøgenede skinger opportunist eller et døende medie mangler lidt clicks, PR eller stemmer, kan man skænde og udskamme ALT…det er en hellig ret og både injurieloven og loven mod hadprædikanter sættes ud af kraft – ligesom alt fornuft, empati og god smag – da ytringsfrihedskortet  trumfer alt, selvom det IKKE virker hvis man har noget på hjerte der anfægter magthaverne, eller hedder Julian Assange eller vifter med et tibetansk flag.

Vi ved altid bedst og tror alle er som os, selvom vi bare er en megaloman bande tæppetisseende små bonderøve – så måske er det klart de kalder os Die Dumme Dumme Dänen derude. Undskyld.

FØLG VIRUSEN HER – ALTSÅ DEN VIRKELIGE, IKKE MEDIEVIRUSEN – KLIK!