Selvom du går i lædersko og ikke er fanatisk kan det være rart med mere end bare en falafel:

Da jeg var helt lille var jeg hos slagteren med min far – han spurgte hvad jeg ville have – jeg ville have “det dyreste”. Sådan gik det til jeg levede af tatar og roastbeef hver dag fra jeg var 4 til jeg var 15. Min far gik ikke på bar, men vi var på La Glace to dage om ugen, og jeg drak 2 liter homogeniseret Jersey sødmælk om dagen. Da jeg flyttede hjemmefra var der altid en lakseside i køleren. Eneste problem har været sukker – på et tidspunkt var jeg så afhængig jeg gik ind i alle kiosker jeg gik forbi for at tanke Hitler Sport, selvom jeg  hader pre-forarbejdet mad – vil have mine ting fra kilden.

Min kæreste besluttede at droppe mælkeprodukter – det var hårdt – elsker ost – var allerede konverteret til rismælk. Så en Doku om laks og så røg fisken – og så kødet – og efter en del besvær med nye indkøbsrutiner  er jeg blevet veganer – minus æg og parmesan – på niende måned – dog ikke når jeg er ude på andres scener – orker ikke skabe mig med menukortet eller til middage. Jeg er ikke fanatisk – men har det – hmmmm – lettere. Jeg stener ikke som før efter en bøf – mit energiniveu er højrere og mere stabilt.

Jeg kæmper stadig med kaffe – sukker er under kontrol.. De samfundsmæssige effekter kan jeg ikke overskue – hader hvad landbruget i DK står for politisk og miljømæssigt – de burde redde deres røv med legal øko hamp. Jeg TROR  det giver mere mening i det globale miljøregnskab at spise øko grønt. Prøv det i en periode. Når du skal ud og have mere end en falafel kan jeg anbefale:

BAKA, Nørrebro

Pescetarian, København K

Lumskebugten, København K

Atlasbar, København K

Noma, Christianshavn

VEVE, Østerbro

Angelika, Østerbro

Birkemosegård, Sjællands Odde

Listen lever, giv mig tips tak: 

KONTAKT

Eller du giver op: 

GUIDE: KØBENHAVNS BEDSTE PIZZA?