Vi freelancer mere og mere, men vores kunder mangler en fælles platform til at finde vores særlige talenter og færdigheder, hvor vi også kan samle vores regnskab, aftaler ogkunder – og slippe udenom at give de stærkt kompromiterede banker endnu flere af vores penge at spekulere med.

Blocser for Iphone her

Blocser for Android her 

Tilliden til bankvæsnet bløder, og skattevæsnet sejler. Samtidig bliver flere og flere freelance agenter, det er ved at være slut med fede faste stillinger og pensionsordninger. Det kan vi sidde og pive over på de sociale medier og høste pive-likes, men vi magter ofte ikke engang at at skifte bank – trods det faktum de beviseligt  har spekuleret i hvidvask af blodpenge fra sorte våbenhandler, mafiavirksomhed osv. igennem f.eks Nordkorea og Iran….udover de syge kapitalfonde, der dræner vores byer for sjæl.

Heldigvis er der nogen der har arbejdet på et alternativ: Henrik Danbjorg har samlet en familie af eksperter og opfundet appen Blocser, der kombinerer en næsten Tinder agtig “find en medarbejder/ydelse” funktionalitet med et gratis digitalt kort – ud med mellemmænd, banker, HR, jobcenter osv. – på Blocser slår man sine kapaciteter op og laver en nem formaliseret aftale i appen, der også fungerer som lønkonto via det indbyggede kort. Din identiet checkes op mod din google og facebook, modsat andre post-crypto løsninger. Alt er transparent, ingen sugardating eller det der er værre her, bare mennesker der bytter ydelser og afregnes via Visa. Overvej lige potientialet i den 3 verden også…

Cut out the middle men – people over banks· 

Personligt vil jeg nok stadig beholde mit bankkort til det basale, men sælge f.eks dj-jobs, PR-tekster, videoer, artikler, rådgivning, remix og foredrag – og så købe rengøring, babysitning osv. over Blocser til at starte med – og netshoppe overalt med det indbyggede kort.

Blocser eventyret starter med et early bird sign up I App Store, og flyer fuldt funktionelt før nytår.

Du kan læse mere om Blocser her. Cut out the middle men – people over banks· Blocsers legendariske Bo Lennert står for den visuelle del.

“Husk at nedbrændte banker blot giver mere politi=højere skattetryk” – Anonym