Jeg har igennem 2 årtier diskret og hudløst ærligt rådgivet og inspireret brands og personligheder – og i anledning af det kommende – vigtige –  valg tager jeg en for holdet, og åbner en ny personlig service skræddersyet til den moderne politiker, lobbyist, erhversleder, holdningsagent, bagmand eller mediesoldat. Jeg er ikke i lommen på nogen, penge er min partifarve – og jeg lover naturligvis fuld diskretion i et lækkert aflytningsfrit miljø. Kontakte mig her.

Så er du træt af at blive trynet af Clemens, underkastet partidisciplin, svinet af råbekoret på facebook, spyttet på i trafikken og stadig føle dig magtesløs som en vægelsindet vejrhane – for en ussel hyre – samtidig med du er et socialt radioaktivt mobbeoffer for alle andre end tarvelige discount-lobbyister og oppertunistiske medievampyrer – og det eneste du kan se frem til er at blive kastet under bussen som et brugt kondom? 

Måske er du løbet tør for taletid og sidder på den anonyme udskiftningsbænk i tinget – eller spænder ben for dig selv pg.a manglende omstillingsparathed i forhold til de konstant skiftende fronter og uigennemsigtige magtspil. Måske har du bare tabt forbindelsen til din målgruppe – eller din egen kerne. Måske er du træt af dit røde eller blå flag ligner en kogevasket lille lilla klud efter hvert eneste valg?

Måske er din største begrænsning dig selv. Du vil også gerne have en diskret stilling blandt de voksne i erhverslivet eller i udlandet efter politik – hvordan får vi dig derhen? Det kan endda være du er en af de sjældne der vil ændre verden. Lad os efterforske dine sande motiver og mål – og komme tættere på dem.

KONTAKT

Jeg arbejder bag masken og finder personlighedstræk vi konstruktivt kan forstærke eller fortrænge. Vi starter med at mappe dine ønsker og udfordringer ud, jeg så analyserer og skaber en optimal værktøjskasse skræddersyet til netop dit snart forbedrede autentiske brand…plus vi dataminer og finder de smarte huller i suppen, så du ikke bare gafler rundt efter de lavthængene frugter med bind for øjnene – som visse af dine vejrhane-agtige kollegaer.

Vi skal gøre dit virke til en uforglemmelig konstruktiv virus, man taler positivt om, der indeholder forandring, der kommer i historiebøgerne. Vi skal sørge for alle omkring dig bliver dine virale ambassadører.

Dit sprog kan altid blive bedre ligesom din SoMe-håndtering – medievirkeligheden fordrer du kan tisse dit budskab i neon på himlen på 3 sek – folks opmærksomheds-span er stærkt indsnævret. Vi gør din diktion klarere og udreder signifikante og dumme dialekter der trigges de signalsensitive og alle os andre subliminalt. Vi kan arbejde med din lyd og din retorik og udvikle dine personlige signatur og evne til at danne sproglige memer – også on the spot i en hed debat, på instagram og twitter eller i en improviseret tale live. VI skal modulere din stemme så det lyder som om du selv tror på det du siger igen.

Vi skal også arbejde med de billeder du skaber – og du lærer at tage kontrol og mestre iscenesættelsens ædle kunst.. Vi skal gøre dig endnu mere genkendelig, skræddersy og style så din signalværdi bliver knivskarp  i forhold til dine budskaber og målgrupper. Gennem kameratræning skaber vi en autentisk koreografi, der sikrer maksimal penetration i hele spektret. Vi kan også tilrettelægge iscenesatte “ægte” events og placere dig i fordelagtige scenarier og en vifte af skjult “indhold”  for mere positiv presse udenom debatkirkegården.

Min rådgivning er intim og fortrolig, så mange klienter vælger at lufte deres hemmelige Acilles-hæle, så vi kan forecaste trusselsbilledet og rense ud i  det værste bras i bagagen. Vi laver risikovurderinger og kigger på hvilke modtræk du kan lave i forhold til resten af markedet – og fjerne lammende indre angst.

I procesen indgår ofte  personlig motivefterforskning – hvad motiverer dig reelt? Hvad er din ucensurerede drøm? Hvor kommer følelserne fra? Hvad er din fortælling offentligt – og privat – og synkroniserer de? Er magten blevet narko for dig? Hvordan håndterer du magtrelationer? Kontroltab? Er din grådighed noget vi skal arbejde med? Dårlige procceser mod umulige falske mål? Sublimerer du? Måske kan folket kan se igennem dit spin? Har du en politik der er andet end slet skjult personlig grådighed? Dit brand – bare det du kalder det det – stinker – din “storytelling” og dit politisk håndværk ligeså. Din pressehåndtering er lemfældig og du mangler meningsfuldte punchlines, kontinuitet, konduite og konsistens – vi skal sørge for du repositioneres som en ledestjerne i et kedeligti kaos.

Bryd cirklen og glæd dig til at tage en morsom mental rejse med en forhørsleder, der piller dig fra hinanden og bygger en bedre og mere konstruktiv version op af stumperne. Vi skal lægge de store linier, strategi er ikke at vade i et kviksand-dødvande af små-beslutninger.

Vi skal erkende dine styrker – og uddelligere dine svagheder til loyale underleverandører og undertegnede påvirkningsagent – vi skal skabe frigørende netværk, sætte smarte teams og skabe solide alliancer på tværs at hele samfundet så du kan blive edderkoppen i spillet, samtidig med du fremstår uafhængig og overlever som menneske i et umenneskeligt spil. 

Vi starter med en forventningstemning, laver et forløb – og hvis jeg ser potientiale i dig kan kan jeg derefter være din problemknuser. Du skal kunne tåle et par borgerlige ord fra gadens parlament. Så er du træt af at blive rådgivet med coach-vrøvl og rygklapper-terapi af afdankede skuespillere, two-face-partisoldater, rav-damer og fordrukne journalister – kan du kontakte mig her.

Klienter: